AZ USARACINGRŐL/IMPRESSZUM

AZ USARACINGRŐL/IMPRESSZUM


Az USAracing 2012 májusában indult az egyik népszerű blogszolgáltató platformján, mint a legelső, kifejezetten az amerikai autósportokkal foglalkozó, magyar nyelvű véleményblog.

Az évek folyamán azonban fokozatos átalakuláson ment át és a szubjektív blogbejegyzések helyét átvették az IndyCar, valamint a NASCAR legfontosabb eseményeiről szóló beszámolók, napi hírek és a tengerentúli motorsport történelmét, érdekességeit taglaló sztorik. Ez utóbbiak esetében az USAracing kínosan ügyelt arra, hogy lehetőleg csak olyan múltidéző írásokat jelenítsen meg, amelyek azt megelőzően még egyáltalán nem kerültek publikálásra magyarul.

A történelmi cikkek mára az USAracing egyik fő csapásvonalává váltak, hatalmas sikert aratva az olvasók körében (a legnépszerűbbek bőven meghaladták a 100.000 oldalletöltést).

Hét és fél év után újabb mérföldkőhöz érkezett el az USAracing.

2019 novemberében végleg búcsút vett a blogszférától és immár teljesen önálló, hivatalosan bejegyzett webmagazinként folytatja tovább működését, miközben arra törekszik, hogy minden eddignél több tartalmat, különlegességet tárjon az olvasók elé a már megszokott USAracing-színvonal és stílus megtartása mellett.Az usaracing.hu weboldalt Hován Zsuzsanna EV tulajdonolja és üzemelteti.


Kapcsolat:

E-mail: info@usaracing.hu


Webtárhely szolgáltató adatai:
Cégnév: Nethely Kft.
Székhely: 1115 Budapest, Halmi utca 29.
Fióktelep: 6724 Szeged, Teréz utca 34.
Webcím: https://www.nethely.hu
Elérhetőség: https://www.nethely.hu/rolunk