BREAKING: Noah Gragson aláírt a Front Row Motorsportshoz!

BREAKING: Noah Gragson aláírt a Front Row Motorsportshoz!

Az év végén megszűnő Stewart-Haas Racing jelenlegi kvartettjéből immár három pilóta dőlhet nyugodtan hátra 2025-öt illetően.

Chase Briscoe a Joe Gibbs Racingnél veszi át a visszavonuló Martin Truex Jr. 19-es Toyotáját, míg Josh Berry a Wood Brothers Racing #21 Fordjában fogja váltani Harrison Burtont.

A sort most Noah Gragson gyarapítja.

A Front Row Motorsports magyar idő szerint szerda este hivatalosan bejelentette, hogy a 26 éves vegasi versenyző a soron következő szezontól kezdve csatlakozik a csapathoz, méghozzá egy több évre szóló szerződés keretein belül.

A csapat egyelőre nem árulta el, hogy mi lesz az általa vezetendő Ford rajtszáma, ahogyan a szponzorokról is a későbbiekben adnak tájékoztatást.

A 38-asban továbbra is marad Todd Gilliland, aki jelenleg elmondhatja magáról, hogy az elmúlt kilenc futamból egyet sem zárt a top 17-en kívül. Ezzel rekordernek számít a Cup mezőnyében.

A 34-est jelenleg vezető Michael McDowell 2025-től már a Spire Motorsportsnál folyatja karrierjét.

Az FRM jövőre már három charteres géppel fog támadni, miután az SHR idény végi bezárása után rögtön lecsaptak az egyik különleges jogosultságra.