NASCAR: „Gyűlölöm, hogy csalódást okozok” – Daniel Suarez nyilvánosan bocsánatot kért a szurkolóitól

NASCAR: “Gyűlölöm, hogy csalódást okozok” – Daniel Suarez nyilvánosan bocsánatot kért a szurkolóitól
credit: Jared C. Tilton/Getty Images

Az atlantai sikere révén Daniel Suarez már két hónapja a NASCAR Cup 2024-es rájátszásában tudhatja magát.

Örömre azonban még sincs oka.

A Trackhouse Racing mexikói versenyzője – aki nemrég letette az amerikai állampolgársági vizsgát is – a győzelme óta eltelt tizenegy futamból csak egyet zárt a legjobb tíz között, az elmúlt négy fordulót tekintve pedig a legjobbjának mindössze egyetlen huszonnegyedik hely számít.

Ennek következtében az összetettben csak a tizennyolcadikként jegyzik.


Suarez a múlt vasárnapi, darlingtoni Goodyear 400-on sem volt faktor a pályán, majd a kockás zászlót a huszonnegyedik pozícióban látta meg.

A versenyt követően a közösségi médiában kendőzetlen őszinteséggel fordult népes rajongótábora felé.

„Nagyon nehéz szavakba foglalni azt, ami az utóbbi időben történt” mondta a videóban.

„A frusztráció enyhe kifejezés a 99-es csapaton belül. Tudjátok, ez nehéz. Nagyon nehéz. Az elmúlt egy, másfél hónapban különböző dolgokkal próbálkoztunk, de jelenleg az a helyzet, hogy küszködünk. Rengeteget szenvedünk. Nincs meg a kellő sebességünk. Nem számít, hogy milyen az autó egyensúlya, egyszerűen lassúak vagyunk

Szóval, sok munka vár ránk. A jó dolog viszont az, hogy nagyszerű emberek vannak a Trackhouse-nál és tudom, meg fogjuk oldani. Ebben biztos vagyok.

Mindeközben bocsánatot szeretnék kérni az összes szurkolónktól, minden egyes amigótól, akik támogatnak engem. Gyűlölöm, hogy így versenyzek és csalódást okozok nektek. Nem azért dolgozok ennyire keményen minden egyes nap, hogy a 25-30. helyeken legyek.

Hiszem, hogy a csapat tagjaiban megvan az, hogy ki tudjunk mászni ebből a helyzetből.”