Kyle Larson: Nem vagyok Swiftie!

Kyle Larson: Nem vagyok Swiftie!
credit: Katelyn Larson/Instagram

Karrierje eddigi legizgalmasabb és legmozgalmasabb hetei elé néz Kyle Larson.

Kedden megkezdődik az Indianapolis 500 edzéssorozata, emellett ott vannak a NASCAR Cup-kötelezettségei, ha pedig mindez nem lenne elég, még saját bajnoksága, a High Limit Sprint Car Series mezőnyével is pályára hajt.


Mindezt megelőzően azonban kikapcsolódásként átruccant Párizsba, hogy ott ünnepeljék meg a lánya 6. születésnapját.

Az utat pedig mi más tehette volna teljessé, mint a felesége, Katelyn és a kis Audrey közös kedvencének, Taylor Swiftnek koncertje.

„Korábban még sosem jártam Európában” – mondta Larson a Cup darlingtoni futamának kvalifikációját megelőző sajtótájékoztatón.

„A lányom látni akarta Taylor Swiftet, én mindig is el szerettem volna jutni Európába, ráadásul az utazás pont arra a kis időszakra esett, amikor volt szabadidőm. Mondhatni minden tökéletesen összeállt. Eredetileg csak a lányok mentek volna, úgyhogy egy kicsit elrontottam a bulijukat, de jól szórakoztunk. Klassz volt új helyeken járni, személyesen ott lenni a koncerten és összességében látni, hogy milyen az élet odaát.”

Larsont saját bevallása azonban nem Swift színpadon nyújtott produkciója érdekelte a legjobban.

„A stadion zsúfolásig megtelt emberekkel a világ minden tájáról, a show pedig nagyszerű volt. Engem viszont inkább a kulisszatitkok nyűgöztek le. Már korábban beszélgettünk Katelynnel az Eras Tour koncertfilmről, hogy mennyire zökkenőmentesen, pillanatok alatt változtatnak a díszleten, a fellépőruhákon és hasonlók. Lenyűgöző ez a profizmus és gyorsaság.”

Ezen a ponton adta magát a kérdés, hogy Larson egyike-e a Taylor-rajongók népes táborának?

„Értékelem a zenéjét és a kemény munkát, amit belefektet, de egyáltalán nem vagyok Swiftie” – válaszolta nevetve.

„Láttam a koncerten egy rakás fickót csillámos-flitteres ruhában, én viszont csak farmert és tayloros pólót viseltem, amit Katelyn adott nekem néhány [a Swiftie-k körében népszerű] barátság karkötővel együtt. Ennyi, semmi, de semmi több!”