Rick Hendrick beáll az USA egyik legsikeresebb női versenyzője mögé

Rick Hendrick beáll az USA egyik legsikeresebb női versenyzője mögé
credit: John Force Racing

Vadonatúj főszponzorral gazdagodik idén Brittany Force.

Az NHRA királykategóriájának, a Top Fuelnak 2017-es és 2022-es bajnokát négy fordulón keresztül fogja támogatni Rick Hendrick autókereskedése, a HendrickCars.com.

Az édesapja, a szakág trónját nem kevesebb, mint tizenhat alkalommal elfoglalt John Force csapatának vezető hölgy dragstere először ezen a hétvégén, az észak-karolinai Charlotte-ban lévő zMAX Dragwayen fogja magára ölteni a márka ikonikus dizájnját.

„Megtiszteltetés számomra, hogy a HendrickCars.com-ot a partnereim között üdvözölhetem és én lehetek az a versenyző, aki elhozza őket az NHRA Top Fuelba” – idézi a John Force Racing közleménye Brittanyt.

„Charlotte a Hendrick Automotive Group és a Hendrick Motorsports otthona, ezért nagyon menő, hogy itt ejthetik meg a debütálásukat.”

Rick Hendrick szintén nagyon lelkes az újonnan megkötött frigy miatt.

„Imádom a drag-versenyzést. Ebben a szakágban szerettem bele a motorsportba. Gyerekként rendszeresen kilátogattam a helyi pályákra az apámmal és később versenyeztem is. Régi rajongója vagyok Johnnak és a családjának, így képtelen voltam nemet mondani a lehetőségre, hogy Brittany és a Chevrolet partnere legyek. Tudom, hogy fantasztikus képviselői lesznek a HendrickCars.com brandnek.”