„Csajos” romantikus komédia készül a NASCAR közreműködésével

“Csajos” romantikus komédia készül a NASCAR közreműködésével
credit: Jared C. Tilton/Getty Images

Vadonatúj romantikus komédiával rukkol elő az Amazon Studios.

A NASCAR világában játszódó film főszereplője egy Lyla nevezetű sportügynök, aki a sztori szerint elveszti szupersztár-státuszban lévő ügyfelét. Ennek hatására úgy dönt, felkarolja a lázadó természetű női dirt-pilótát, a tizenhét éves Piper Kyte-ot.


Karrierje megmentése érdekében Lylának Piper apját, a korábbi NASCAR-bajnok Matthew Kyte-ot – aki négy évvel korábban nemes egyszerűséggel hátat fordított a sportágnak – is muszáj lesz visszacsábítania.

A Deadline értesülései szerint a ‘Clean Air’ munkacímen futó projekt létrejöttében a Will Smith tulajdonában lévő Westbrook Studios, a már több futamhétvégén is fellépett The Chainsmokers dj/producer-duó Kick The Habit Productions nevű cége, valamint maga a NASCAR játszik kulcsszerepet.

Smith továbbá az alkotás egyik producere is lesz, míg a forgatókönyvet Alison Rose Greenberg írja, a rendezői székben pedig Victoria Mahoney foglal helyet.

A szereposztás, valamint a tervezett bemutató időpontja egyelőre nem került bejelentésre.

A NASCAR az utóbbi bő egy évben maximális erőbedobással igyekszik betörni a szórakoztatóiparba is.

A Netflix által készített ‘The Crew’ című szitkom egy évad után kaszát kapott, a népszerű stream-szolgáltató azonban nem szakított a stock-car szervezettel.

Ők készítették a Bubba Wallace-ról készült, Emmy-díjas dokuszériát, idén februárban pedig bemutatták a Cup 2023-as playoffjának eseményeit bemutató NASCAR: Full Speedet.