„Törvényen kívüli” sztárral bútorozik össze Hailie Deegan a COTA-n

“Törvényen kívüli” sztárral bútorozik össze Hailie Deegan a COTA-n
credit: AM Racing

Vadonatúj fóliát kap ezen a hétvégén az AM Racing 15-ös számú Ford Mustangja.

A Hailie Deegan nevével fémjelzett autó az outlaw country-sztárral, egyben a Late August Records kiadó tulajdonosával, Cody Jinksszel a fedélzeten hajt pályára a NASCAR Xfinity Series COTA-n rendezendő Focused Health 250-én.


Az együttműködés keretein belül a 22 éves versenyző a többszörös platinalemezes énekes vadonatúj – szám szerint tizedik – albumát, a Change The Game-et fogja reklámozni.

„Nem meglepő, ha engem és az embereim egy részét a NASCAR környékén látod” – mondta a bejelentés kapcsán Jinks, aki a hivatalos sajtóközlemény szerint eddigi karrierje során több, mint 2 millió jegyet adott el, dalait pedig bő 4 milliárd alkalommal hallgatták meg a különféle stream-platformokon.

„Az évek során már számos barátságot kötöttünk a csapatok tagjaival és csak idő kérdése volt, hogy belevágjunk egy ilyen partnerségbe. Megtiszteltetés számomra, hogy a nevem szerepelhet a Hailie Deegan által vezetett 15-ös Fordon.”

A nemzeti másodosztály idei negyedik – ebből első roadra kiírt – versenye március 23-án kapja meg a zöld zászlót, a mezőnyben többek közt a visszatérő Danyiil Kvjattal.


KAPCSOLÓDÓ: Danyiil Kvjat újra lehetőséget kap az Xfinity mezőnyében