A világ vezető keresztény oldala, a Pray.com lesz az IndyCar legmenőbb nevű versenyzőjének idei főszponzora

A világ vezető keresztény oldala, a Pray.com lesz az IndyCar legmenőbb nevű versenyzőjének idei főszponzora
credit: AJ Foyt Racing

Aranysárga-fekete színekben, némi pirossal megfűszerezve vág neki második IndyCar-szezonjának Sting Ray Robb.

Az amerikai pilóta a Dale Coyne Racinggel ejtette meg debütálását a szériában, idén pedig már az AJ Foyt Racing kötelékében láthatjuk Santino Ferrucci csapattársaként.


Az általa vezetendő, 41-es számú Dallara-Chevy főszponzora a világ legnagyobb keresztény weboldala és mobilalkalmazása, a Pray.com lesz.

A megállapodás nem is lehetne tökéletesebb, lévén Robb közismerten mélyen vallásos, amit a közösségi médiában is igyekszik hangsúlyozni bibliai idézetekkel és felolvasásokkal.

„A hit fontos része az életemnek és izgatottsággal tölt el, hogy olyan autót vezethetek, amely ezt képviseli” – mondta a 22 éves versenyző.

„Megtiszteltetés és áldás számomra, hogy a Pray.com partnere lehetek. Ez a kapcsolat összehangolja a hitünket és céljainkat, amit arra fogunk használni, hogy másokat is bátorítsunk az imádság iránti elkötelezettségre, ezzel együtt pedig gyarapítsuk hitközösségünket.”

A vállalat vezérigazgatója, Steve Gatena szintén nagy várakozásokkal tekint a közös munka elé.

„A keresztény hirdetők robbanásszerű növekedésével – amelyek olyan televíziós hálózatokon is megjelennek, mint a CBS és a FOX – felismertük, hogy a motorsport-rajongók mekkora célközönséget jelentenek a Pray.com számára.

Partnerségre léptünk Sting Ray-jel, de nem csak a menő neve, hanem a keresztény hite miatt is.

Minél jobban megismertük őt, annál inkább megszerettük. A hite fertőző és óriási szenvedéllyel hirdeti az imádság erejét.”