Dwayne Johnsont lenyűgözi Denny Hamlin rosszfiúsága

Dwayne Johnsont lenyűgözi Denny Hamlin rosszfiúsága
credit: Adam Glanzman/Getty Images

Dwayne Johnsont lenyűgözi Denny Hamlin rosszfiúsága
Az évek során Denny Hamlin kivívta magának a NASCAR rosszfiúja címet, maga a Szikla pedig nem is lehetne büszkébb rá.

Dwayne Johnson az eső miatt hétfőre halasztott Daytona 500 grand marshalja lesz és azon melegében leszögezte, az időpontváltozás ellenére maradni fog a pályán, hogy elvégezze feladatát és kiadja a mezőnynek a motorok beindítására vonatkozó parancsot.


A pankrációban az utóbbi időben szintén a ‘heel’ szerepében tetszelgő szupersztár sajtótájékoztatót is tartott, ahol rögtön nekiszegezték a kérdést, hogy lát-e hasonlóságot saját maga és Hamlin között.

„A gonosznak lenni a legjobb dolog” – válaszolta Johnson, aki korábban a pozitív karaktert is nagy sikerrel játszotta a WWE-ben.

„Az én világomban, a profi pankrációban mindenképpen az! Tisztában vagyok vele, hogy Dennyt kifújolják és őszintén szólva lenyűgöz, ahogyan ezt elfogadta. Úgy látom, hogy mindenki a jófiú, vagy a jókislány akar lenni. Mindenki azt szeretné, hogy szeressék, éljenezzék és hősként tekintsenek rá. Nincs ezzel semmi gond, a természetes emberi pszichológián alapul.”

Johnson szerint Hamlinnek mindenképpen meg kell ragadnia a lehetőséget, amit a megosztó hírneve nyújt.

„Azt tanácsolom Dennynek, hogy ne csak elfogadja a rosszfiú szerepét, de éljen is vele.

Tegyen meg és mondjon ki olyan dolgokat, amiket mások nem. Sokan azt kívánják, bárcsak kinyithatnák jobban a szájukat, de mégsem teszik és nem is kell nekik. Hagyják inkább rám és Dennyre, hogy beszéljünk és megkapjuk érte a fújolást.”KAPCSOLÓDÓ: Denny Hamlin visszavonultatja ikonikus mondatát, mert az apja túlságosan nagyképűnek tartja