Larson bosszút állt Wallace-on a NASCAR Clash végén

Larson bosszút állt Wallace-on a NASCAR Clash végén
credit: Sean Gardner/Getty Images

A Busch Light Clash levezető körében Ross Chastain nemes egyszerűséggel falba rakta Tyler Reddicket a korábbi konfrontációik miatt.

Mint kiderült, nem ő volt az egyetlen, aki bosszút állt a NASCAR Cup bajnokságon kívüli szezonnyitóján.

A legutolsó körben Kyle Larson hátulról nekiment Bubba Wallace autójának, aminek hatására a 23XI-ös kiforgott és végül csak a 12.-ként ért célba.

Első látásra nehéz megállapítani, hogy az eset véletlen volt, vagy szándékos. A 2021-es bajnok azonban tiszta vizet öntött a pohárba és elismerte, hogy nagyon is direkt volt a manővere.

„Még nem láttam a felvételeket az utolsó restartról, de [Wallace] újra és újra nekem jött a következő kanyarban” – nyilatkozta a futam után az 5. pozíciót megszerzett Larson.

„Ezen a ponton már legalább háromszor megcsinálta ezt, ezért úgy döntöttem, viszonozni fogom még a kockás zászló előtt. Nem akartam kipörgetni, vagy ilyesmi, csak próbáltam úgy meglökni, ahogyan ő is tette velem. Az ilyen típusú versenyzés ezzel jár.”


KAPCSOLÓDÓ:

>>>>>Denny Hamlin már megint legyőzte a kedvenc versenyződet – Ezúttal az eső elől fejvesztve menekülő NASCAR Clashen

>>>>>Chastain a levezető körön állt bosszút, Logano pedig Gibbsszel szájkaratézott – Zajlott az élet a NASCAR Clash leintése után is