Chastain a levezető körön állt bosszút, Logano pedig Gibbsszel szájkaratézott – Zajlott az élet a NASCAR Clash után

Chastain a levezető körön állt bosszút, Logano pedig Gibbsszel szájkaratézott – Zajlott az élet a NASCAR Clash leintése után is

Chastain a levezető körön állt bosszút, Logano pedig Gibbsszel szájkaratézott – Zajlott az élet a NASCAR Clash leintése után is
Vasárnap hajnalban, Busch Light Clash képében elrajtolt a 2024-es NASCAR-szezon

Az LA Coliseumban harmadik alkalommal megrendezett, bajnokságon kívüli viadal kockás zászlaját végül a pole-os Denny Hamlin kaparintotta meg Kyle Busch és Ryan Blaney előtt.

A leintéskor azonban nem mindenki volt boldog.

A hajrában Ross Chastain kissé szívére vette, hogy Tyler Reddick mennyire agresszíven versenyzett ellene.

Magához a futamhoz hasonlóan szintén a Busch Beer támogatását élvező floridai ezért a levezető körben fogta magát és nekiment a 23XI-ös autójának, ami végül közelebbi ismeretséget kötött a fallal.

Chastain egyébiránt több balhéban is benne volt a pályán, beleértve Michael McDowell kiforgatását, aminek hála a veterán versenyző rögtön két kör hátrányba került.

Az univerzum leghíresebb dinnyefarmerének állítása szerint viszont Reddickkel már szent a béke.Nem ez volt az egyetlen kvázi balhé a kockás zászlót követően.

Joey Logano első útja ugyanis Ty Gibbshez vezetett és azonnal heves szóváltásba is kezdtek.

A kétszeres bajnok szerint a Joe Gibbs Racing ifjonca túlságosan is „keménykedett” a hajrában, ami az autóik közti kontakthoz vezetett. Ennek eredményeként pedig Logano visszaesett a negyedik helyre.

Helyszíni beszámolók szerint Gibbs azzal érvelt, hogy Logano korábban szintén megütötte az ő gépét is.

Mire a Team Penske-s úgy védekezett, hogy ő legalább nem akarta falba tenni az 54-es Toyotát, majd figyelmeztette ellenfelét, hogy szemmel fogja tartani.

„Egyszerűen csak dühös” – nyilatkozta később Gibbs, aki a legtöbb kört vezette a futam során, végül azonban egy Kyle Larsonnal történt kontakt miatt kiforgott és be kellett érnie a 18. hellyel.

„Keményen versenyeztünk a végén, ráadásul ezen a pályán nagyon nehéz felmelegíteni az abroncsokat sárga zászló után. Láthatták, hogy ilyenkor mindenki csúszkált. [Logano] odajött és mondott nekem egy rakás különböző szót. Nem nagy ügy.”


KAPCSOLÓDÓ: Denny Hamlin már megint legyőzte a kedvenc versenyződet – Ezúttal az eső elől fejvesztve menekülő NASCAR Clashen