Bejelentette közös tartalékpilótáját a 23XI Racing és a Legacy Motor Club

Bejelentette közös tartalékpilótáját a 23XI Racing és a Legacy Motor Club
credit: Michael Reaves/Getty Images

Aláírta karrierje első NASCAR Cup-szerződését Corey Heim.

A tavalyi Trucks-szezon negyedik helyezettje a Legacy Motor Club szimulátoros és tartalékpilótája lesz, utóbbi szerepkört pedig a szintén Toyotával versenyző 23XI Racingnél is el fogja látni.

Emellett Heim marad a TRICON Garage 11-es gépének volánja mögött a nemzeti harmadosztály összes futamán, továbbá egy részidős program keretein belül az Xfinity Series mezőnyével is pályára hajthat a Sam Hunt Racing jóvoltából.

A 21 éves tehetség eddigi 39 Trucks-bevetéséből 28-at zárt a top 10-ben, ebből öt alkalommal a victory lane-en ünnepelhetett.

A másodvonalbeli Xfinityben tavaly négy futamon vehetett részt, egyéni legjobbjának pedig a darlingtoni 10. helye számít.

A Legacy idén is Erik Jonest indítja a 43-as volánja mögött, míg a 42-esben John Hunter Nemechek váltja mémlájkoló botránya után távozott – azóta már a Stewart-Haas Racinghez szerződött – Noah Gragsont.

A gárda rajtuk kívül kilenc futam erejéig újra pályára küldi a társtulajdonos Jimmie Johnsont a charter nélküli 84-es autóval.

A 23XI felállása teljes mértékben változatlan marad és a 23-asban továbbra is Bubba Wallace-t, míg a 45-ösben Tyler Reddicket láthatjuk viszont.