Joey Logano gyűlöli, hogy a fiát hozzá hasonlítják

Joey Logano gyűlöli, hogy a már versenyző fiát hozzá hasonlítják
credit: NASCAR Media

Jelen állás szerint nem kell tartani attól, hogy a ma ismert nevek kikopnak a NASCAR világából.

A sztárpilóták gyermekei egymás után vágnak bele maguk is a versenyzésbe és máris szép sikereket érnek el.

Brexton Busch a legtöbb futamát dominálja, ahol csak elindul, de szintén jó eredményekkel büszkélkedhet már Cash Bowyer, Brooklyn Newman, Owen Larson és Keelan Harvick is.

Kevin Harvick utóbbi tizenegy éves fia ifjú „kollégáival” ellentétben azonban nem dirtön, hanem aszfalton bontogatja szárnyait a gokartosok között, legnagyobb célja pedig a Forma-1.

Szintén elkezdte már bontogatni szárnyait Joey Logano legidősebb, hatesztendős kisfia, Hudson is.

A kétszeres Cup-bajnok mindenben támogatja őt, azt viszont saját bevallása szerint ki nem állhatja, hogy egyes futamok szervezői folyamatosan hozzá hasonlítják.

„Fantasztikus dolog, ha a gyerekeink versenyezni akarnak és osztoznak az autók iránti szeretetünkben” – nyilatkozta Logano az Autoweeknek.

„Azt viszont nem akarom, hogy azt higgye, muszáj eljutnia egy bizonyos szintig csak azért, mert az apjának sikerült. Nem szeretném, hogy ilyen nyomás legyen rajta. Néhány pályán már eleve úgy mutatják be őt, mint ‘Joey Logano fia, Hudson’. Gyűlölöm ezt.

Ő is úgy érkezett oda, mint a többiek, nem kell vele kivételezni. Amikor versenyezni megyünk, akkor csak bedobjuk a cuccait a kisteherautónk hátuljára, ő pedig maga viszi mindenhová a koszos sisakját. Azt akarjuk, hogy olyan normális gyerekkora legyen, amennyire csak lehetséges.”