A Victoria’s Secret modell-autóversenyzője elárulta, hogy melyik NASCAR-pilótával kellene randiznia Taylor Swiftnek

A Victoria’s Secret modell-autóversenyzője elárulta, hogy melyik NASCAR-pilótával kellene randiznia Taylor Swiftnek
credit: ARCA Racing

Minden kétséget kizáróan az elmúlt hónapok legnagyobb szenzációját Taylor Swift és Travis Kelce egymásra találása képezi.

A tizenkétszeres Grammy-díjas énekesnő-dalszerző kapcsolata a Kansas City Chiefs tight endjével nem csak a szórakoztatóipart vette be teljes egészében, de a sportvilágban is akkora hírértékkel bírt, hogy kis túlzással maga mögé szorította a tényleges meccseredményeket is.

Az őrületet az NFL igyekezett ki is maxolni, felidegelve ezzel azokat a szurkolókat, akik ténylegesen csak az amerikai foci iránt érdeklődnek minden bulváros körítés nélkül.

A ligát persze a legkevésbé sem hatják meg a fanyalgók addig, amíg Taylor művésznőnek köszönhetően gyakorlatilag az egész világ rájuk figyel, a Swiftie-k pedig két kézzel szórják a pénzt merchandise-cuccokra, stream előfizetésre és belépőjegyekre.

A románc népszerűségben és dollármilliókban mérhető hatása apropóján a NASCAR-spotterek által működtetett Couch Racer a minap kirakott egy Swift-gifet az X-en (leánykori nevén Twitteren), azzal a szöveggel, hogy:

„Bárcsak Taylor Swift inkább …. NASCAR-versenyzővel kezdett volna randizni Travis Kelce helyett.”

Ahogyan arra számítani lehetett, a rajongók részéről záporozni kezdtek a tippek:

„Denny Hamlinnel. Jól kiegészítenék egymást, mert mindketten egyformán idegesítőek.”

„Bármelyik Hendrick-pilótával és akkor láthatnánk, amint felrobban Jeff Gordon feje” – utalt egy szurkoló a csapat alelnökének korábbi kijelentésre, miszerint nem akarja, hogy a versenyzői figyelmét bármi is elterelje a NASCAR-ról.

„Bubba Wallace-szal… Most képzeljétek el AZT a médiafelhajtást!”

„Senkivel! Maradjon csak távol a NASCAR-tól!”

Akadtak viszont olyanok, akik szerint a legtökéletesebb partner Swift számára a Cup legnépszerűbb pilótája lenne.

„A Swiftie-k egyesülnének a Chase és Bill Elliott mániákusokkal. Világuralom!”

„Kérdés nélkül Chase, de csak akkor, ha az esküvő Dawsonville-ben lenne.”

A legnépszerűbb választ azonban kétségkívül az ARCA Menards Seriesben versenyző, tavaly a NASCAR Trucksban is debütált Toni Breidinger adta:

„Velem”A Venturini Motorsports 24 éves hölgypilótájának kommentje mondani sem kell, hatalmas sikert aratott még annak ellenére is, hogy egyelőre nem tudni komolyan gondolta-e, vagy csak poénkodott.

„Most már követünk” – reagált azonnal a Couch Racer, de a többiek sem maradtak adósak.

„Ez lenne az igazi fordulat!”

„Toni a legjobb választás.”

„Mindjárt jönnek a fanfictionök!”

A Victoria’s Secret modelljeként is dolgozó Breidinger -akinek azt is sikerült elérnie, hogy az ikonikus, a motorsportban mindaddig semmilyen jelenléttel nem bírt márka szponzorként is beálljon mögé – egyébriánt múlt héten másodikként zárta az ARCA szezon előtti, nem kevesebb, mint hetvenhat autóval lezajlott tesztsorozatát, 0.036 másodperccel lemaradva a legjobb időt produkált Jake Finch mögött.

Ennek mezőnyében ott volt Marco Andretti és az életében először superspeedwayre hajtott Shane van Gisbergen is. Előbbi végül a nyolcadikként, utóbbi pedig a tizenkettedikként fejezte be a kétnapos körözést.

Erről bővebben ebben a cikkben olvashatsz:

>>>>>SVG túlesett az első superspeedway-tesztjén, de még mindig sötétben tapogatózik