Ilyen sem volt még: A paddockban nősült meg az F1-es világbajnok

Ilyen sem volt még: A paddockban nősült meg az F1-es világbajnok
credit: Chris Medland/X

Ilyen sem volt még: A paddockban nősült meg az F1-es világbajnok


Max Verstappen szerint a Forma-1 Las Vegas-i Nagydíja 99%-ban show és csak 1%-ban sportesemény.

A háromszoros világbajnok véleményével vitába szállni sem lehet, látva az elképesztően csicsás, a bűn városására tökéletesen jellemző körítést.

Van itt minden: a Super Bowl félidős koncertjét lepipáló megnyitótól kezdve szupersztárok és Elvis-imitátorok tömkelegén át a versenyzők számára felkínált ingyen szexig (LOL, tényleg!), nem beszélve a kisebb afrikai államok éves költségvetését lepipáló jegyárakig.

Vegas azonban nem Vegas esküvői kápolna nélkül.

Ezt a szervezők is jól tudják, így a paddockban fel is húztak egyet, hogy a házasodni kívánók ott rögtön kimondhassák egymásnak a boldogító igent.

Csütörtök éjjel pedig nem más élt ezzel a lehetőséggel, mint az 1995-ös Indy 500 győztese és a CART azévi bajnoka, egyben az F1 1997-es világbajnoka, Jacques Villenuve.

A kanadai versenyző – aki tavaly februárban a Daytona 500-ra is kvalifikálta magát – szíve választottját, Giulia Marrát vezette oltár elé, aki idén májusban adott életet második közös gyermeküknek.

Tanúja pedig nem más volt, mint egykori williamses mérnöke, a jelenleg már a Ferrarinál tevékenykedő Jock Clear.

Ezzel ő lett az első F1-es, aki futamhétvége keretein belül, a pálya területén esküdött.

Villeneuve-nek ez a harmadik házassága, amelyeknek négy fiú lett a gyümölcse.

Az olasz származású Marra 2022 februárjában szintén megajándékozta egy kisfiúval, míg idén májusban világra jött az első kislányuk.