2,33 milliárd forintért vette meg Ricky Bobby villáját Kevin Harvick

2.33 milliárd forintért vette meg Ricky Bobby villáját Kevin HarvickA Talladega Nights valódi kultuszfilmnek számít a NASCAR közösségében, amit nem csak a rajongók, de a csapatok és versenyzők is egyöntetűen imádnak.

Tavasszal – stílszerűen a Cup talladegai futamán – a Stewart-Haas Racing idézte meg Will Ferrell 2006-os vígjátékát. A Chase Briscoe és Ryan Preece által vezetett Fordok nem csak külső dizájnjukkal, valamint szponzoraik révén tisztelegtek a mozi előtt, de a két pilóta még konkrétan magára is öltötte a Ricky Bobby – Cal Naughton, Jr. duó karakterét.


Most már ex-csapattársuk, a szériából frissen visszavonult Kevin Harvick pedig erre is rátett egy lapattál.

A Charlotte Business Journal kiszúrta, hogy a 2014-es bajnok és felesége, DeLana konkrétan megvásárolta Ricky Bobby otthonát

A forgatás helyszínéül szolgált, észak-karolinai Corneliusban, közvetlenül a Lake Norman mellett fekvő villára Harvickék 6,75 millió dollárért (potom 2,33 milliárd forintért) tettek szert.

Az ár viszont így is baráti volt, tekintve hogy a korábbi tulajdonos februárban még 9.9 millió dollárt kért a többek közt hat hálóval, kilenc fürdőszobával, saját homokos stranddal, feszített víztükrű medencével és páncélajtós pánikszobával felvértezett ingatlanért.