Bubba Wallace x Star Wars x Mark Hamill: Birodalmi fúzióval zárja a NASCAR-szezont a 23XI Racing

Bubba Wallace x Star Wars x Mark Hamill: Birodalmi fúzióval zárja a NASCAR-szezont a 23XI RacingMinden valószínűséggel irigykedve fogja nézni a NASCAR Cup hétvégi, szezonzáró fordulóján Bubba Wallace autóját Ryan Blaney.

A playoff-fináléba életében először bekerült Team Penske-s a világ egyik legnagyobb Star Wars rajongójának vallja magát. Nem csak fejből tudja idézni az összes filmet, de még tetoválások formájában is magán viseli imádata tárgyát, egy halloweeni bulin pedig egyenesen Leia hercegnőnek öltözött.

Nem meglepő tehát, hogy az elmúlt évek során több alkalommal is lenyilatkozta, minden vágya, hogy egyszer a versenygépe is George Lucas alkotása előtt tisztelegjen.

Erre Blaneynek egyelőre még várnia kell, a 2023-as szezon vasárnapi fináléján azonban mégis lesz egy Star Wars-autó a mezőnyben. Ironikus módon ráadásul az ohiói pilóta országos cimborájának kezei alatt.

A Wallace egyik kiemelt szponzorának számító Columbia az elkövetkezendő napokban dobja piacra vadonatúj, SW-inspirálta ruhakollekcióját. Ennek apropóján a 23XI Racing 23-as Toyotája is stílszerű, X-szárnyú vadászgépre hajazó fóliát kap, hozzá tökéletesen passzoló sisakkal.

A kollaborációhoz pedig egy menő reklámfilm is készült, amelyben Bubba mellett nem más játssza a főszerepet, mint maga Luke Skywalker, vagyis Mark Hamill.