Dale Jr.: Chase Elliott a NASCAR egyetlen reménye arra, hogy lemásolják a Taylor Swift-Travis Kelce hájpot

Dale Jr.: Chase Elliott a NASCAR egyetlen reménye arra, hogy lemásolják a Taylor Swift-Travis Kelce hájpot
Elliott és Dunne Nashville-ben (credit:NASCAR)Az NFL-szurkolókat egyre inkább kezdi bosszantani az a mérhetetlen hájp, ami Travis Kelce és Taylor Swift bimbózó kapcsolatát övezi.

A ligának azonban egyelőre esze ágában sincs leállni, hiszen a tizenkétszeres Grammy-díjas énekesnő-dalszerző révén nem csak a nézettségi adatok, de a merchandise-eladások is kiugró növekedést mutatnak.

Végtelenségig elkötelezett rajongói, a ‘Swiftie-k” időt és pénzt nem sajnálva vetették bele magukat az amerikai foci rejtelmeibe azután, hogy hivatalossá vált kedvencük románca a Kansas City Chiefs tight endjével.

Ezt az NFL minden létező módon igyekszik meglovagolni, beleértve olyan, már erőteljes túlzásnak ható húzásokat is a közösségi médiában, mint pl. a meccsek kommentálása Swift-dalszövegekkel, vagy épp a hivatalos profil borítóképének megváltoztatása a művésznő fotójára.

A sportág megrögzött rajongói lassan már idegbajt kapnak Taylor nevének hallatán is, a ligát viszont mindez nem igazán érdekli. Legalábbis addig biztosan nem, amíg a jelenléte révén megállás nélkül, hangosan cseng a kasszájuk.

Ezt az extra figyelmet a NASCAR is megirigyelte. Nemrég körkérdést intéztek a versenyzőkhöz, hogy ki vallja magát közülük ‘Swiftie-nek’, a múlt vasárnapi, homestadi futam előtti eligazításon pedig a hölgy számait játszották.

A jelenségről néhány hete már Denny Hamlin is szót ejtett a podcastjében, burkoltan megkérdőjelezve a kapcsolat valós mivoltát.

Legutóbb pedig kollégája, Dale Earnhardt Jr. már egyenesen tervezgetni kezdte a Swift-Kelce duó NASCAR-megfelelőjét.

„A legmegfelelőbb erre szerintem Ryan Blaney lenne, de ő komoly párkapcsolatban él” – mondta a kétszeres Daytona 500-győztes versenyző/csapattulajdonos saját műsorában, a Dale Jr. Downloadban.

„Az egyetlen reményük tehát Chase Elliott marad. Rajta kívül senki más nem tudna ekkora szenzációt kelteni ebben a sportban.”

Junior azt is elárulta, hogy a 2020-as Cup bajnok a nyár elején – tehát hónapokkal a Kelce-Swift mánia kitörése előtt – már megpróbált felcsípni egy hírességet, amihez konkrétan a NASCAR segítségét kérte.

A szóban forgó személy nem más volt, mint az USA-ban valódi szupersztárnak számító Olivia ‘Livvy’ Dunne.

A 21 éves tornásznő már közel 8 millió követővel rendelkezik csak a TikTokon. Hírneve sportteljesítménye mellett nagyban köszönhető külső megjelenésének is, amire már olyan magazinok figyeltek fel, mint például a Sports Illustrated ikonikus fürdőruha különszáma.

„Chase kérte meg a NASCAR-t arra, hogy hívják meg egy versenyre Livvyt” – magyarázta Junior.

„Menőnek találja őt és nagyon szeretett volna vele találkozni. Emellett biztos volt abban, hogy magának a NASCAR-nak is jót tenne, ha kilátogatna a pályára. A rajongóit kíváncsivá tenné, hogy miért van ott Livvy és talán komolyabban elkezdenek érdeklődni a sportunk iránt is.”

Dunne végül valóban tiszteletét tette a júniusi, nashville-i versenyen, ahol több közös fotót is készített a zsinórban már ötször a királykategória legnépszerűbb pilótájának választott georgiaival.

A képeket látva az amerikai bulvármédiában persze azonnal elindultak a találgatások a fiatalok kapcsán, folytatása azonban nem lett a dolognak.

Kettejük története pedig úgy fest, abban a PR-találkában ki merült, hiszen Livvy már mindenhol azt hirdeti, hogy fülig szerelmes baseballjátékos barátjába.