„Nagyon gyanús” – Denny Hamlin megszakértette a Taylor Swift – Travis Kelce románcot

“Nagyon gyanús” – Denny Hamlin megszakértette a Taylor Swift – Travis Kelce románcotJelenleg nincs nagyobb sztori az Egyesült Államokban Taylor Swift és a Kansas City Chiefs tight endje, Travis Kelce nagy egymásra találásánál.

A kapcsolat szeptember 24-én vált hivatalossá, amikor a popcsillag személyesen jelent meg a csapat otthonában, az Arrowhead Stadiumban rendezett Chicago Bears elleni meccsen.

A Swift-effekt totálisan beütött, a hájpot pedig az NFL igyekszik is maximálisan meglovagolni.

Méghozzá megalapozottan.

A rajongók szó szerint megrohamozták a hivatalos webshopokat, aminek révén a Kelce-hez kapcsolódó merchandise termékek eladásai drasztikusan megnőttek. Emellett a játékos 24 óra leforgása alatt több, mint 300 ezer új követőt szerzett Instagramon, a podcastje pedig az Apple toplistájának élére ugrott.

Az őrület a nézettségre is kihatott.

A meccset – amelynek során számtalanszor mutatták a páholyban ülő, tizenkétszeres Grammy-díjas énekesnőt – 24.3 milliónak követték figyelemmel, amivel a harmadik játékhét legnézettebb összecsapása lett.

A kereskedelmileg kiemelt, 18-49 éves korosztályba tartozó hölgynézők aránya ráadásul 63%-kal nőtt.

A tendencia a jegyeladásokat sem kíméli.

MIután kiderült, hogy Swift a soron következő meccseken is tiszteletét teheti a stadionokban, a rajongói megrohamozták a virtuális jegypénztárakat. A hatalmas érdeklődés hatására a belépők ára jelentősen drágulni kezdett.

A „Swift-Kelce mániát” Denny Hamlin is érdeklődve követi, kendőzetlen véleményét pedig meg is osztotta saját podcastjében, az Actions Detrimentalban.

A háromszoros Daytona 500 győztes figyelmét különösen az keltette fel, hogy Taylor úgy viselkedett a páholyban Kelce édesanyjával, Donnával, mintha már évtizedes barátnők lennének.

„Nekem nagyon gyanús és furcsa ez az egész” – jelentette ki Hamlin.

„Ez a kapcsolat a semmiből jött. Én azt hittem, még csak annyiról van szó, hogy [Kelce] ráírt Swiftre, aki válaszolt és elkezdtek randizni. Ehelyett viszont mit látunk? Swift máris az anyukával lóg… Ez nagyon fura és hivalkodó… Nem akarok mélyebben belemenni abba, hogy mit gondolok erről az egészről, mert lehet nincs igazam.

Nem tudom. Nekem úgy tűnik, hogy Taylor a szerelmet szereti, magát az érzést és ezért bonyolódik olyan gyorsan kapcsolatokba. Talán ez ijeszti el a srácokat tőle. Ugyanez a véleményem Jennifer Anistonról is. Hogyan lehetséges, hogy ő sem képes megtalálni az igazit? Ez számomra komolyan kiábrándító. Körülrajongott színésznők énekesnők és nem tudnak fenntartani egy hosszabb kapcsolatot. Remélem Taylornak most sikerülni fog, de nem fogadnék rá nagy összegben.”