NASCAR: Ennél menőbb nincs – Az SHR megidézi Ricky Bobby legendáját Talladegán!

NASCAR: Ennél menőbb nincs – Az SHR megidézi Ricky Bobby legendáját Talladegán!
credit: Stewart-Haas RacingMinden valószínűség szerint nincs a világon olyan autósport-rajongó, aki ne látta volna már legalább egyszer a Talladega Nightsot (magyar címén Taplógáz: Ricky Bobby legendáját).

Ebből adódóan az utóbbi időszak legzseniálisabb húzásával rukkolt el a Stewart-Haas Racing, amely a most hétvégén esedékes NASCAR Cup-futamon konkrétan pályára küldi Ricky Bobby és Cal Naughton, Jr. autójának dizájnját.

A hol máshol, mint a Talladega Superspeedwayen rendezendő YellaWood 500-on a Ryan Preece által vezetett, 41-es Ford Mustang szponzora pontosan az a Wonder Bread lesz, amely a 2006-os vígjáték főhősének járgányán is díszelgett.

A több, mint száz éves múltra visszatekintő, főként szeletelt kenyerek gyártásában és forgalmazásában utazó vállalat a való életben utoljára 2013-ban tűnt fel a NASCAR-ban, még a Furniture Row Racingnek vezető Kurt Busch versenygépén.

Az SHR 14-es, Chase Briscoe által vezetett autója szintén ismerős színeket ölt az Old Spice jóvoltából. A márka 2009-2010-ben volt a főtámogatója az akkoriban Tony Stewart nevével fémjelzett rajtszámú Chevynek.

Kilenc évvel később a Go Fas Racingnél bukkantak fel egy részidős partnerség által. Ennek eredménye volt a #32 Ford hírhedt dizájna is, aminek elején a versenyző Corey LaJoie hatalmas arcképe díszelgett.

A Talladega Nightsban az Old Spice Naughton Jr. szponzoraként jelent meg.

„Ez egy nagyszerű promóció, ami lehetővé teszi számunkra, hogy két innovatív márkával, a Wonder Breaddel és az Old Spice-szal dolgozzunk együtt és közösen tűnhessünk ki a rendkívül sűrű, őszi sportdömping kellős közepén” – áll az SHR közleményében.

„A Talladega Nights kultfilmnek számít, a Wonder Bread és az Old Spice pedig elég okos volt ahhoz, hogy kezdettől fogva a mozi mellé álljon. A sportunk számára ez egy ajándék, amiből továbbra is csak profitálunk és fantasztikus platformot biztosít a Stewart-Haas Racingnek ahhoz, hogy szórakozzunk egyet és még inkább kapcsolatba lépjünk a rajongókkal.”

A versenyhétvége során számos programot szerveznek a rendhagyó összeborulás kapcsán, beleértve közönségtalálkozókat és showautókat, emellett a közösségi médiát is bevonják, valamint természetesen jönnek az exkluzív merchandise termékek is.