„Így működik a Netflix” – Logano fél, hogy az új NASCAR-dokuszéria rossz színben fogja őt feltüntetni

“Tudjátok, hogy működik a Netflix” – Logano fél, hogy az új NASCAR-dokuszéria rossz színben fogja őt feltüntetni
credit: James Gilbert/Getty Images

“Tudjátok, hogy működik a Netflix” – Logano fél, hogy az új NASCAR-dokuszéria rossz színben fogja őt feltüntetni


Már javában zajlik a NASCAR Cup Series új dokuszériájának forgatása, amely a 2023-as playoff eseményeire fókuszál.

A tavalyi ‘Race for the Championship’ című show-t még a USA Network jegyezte, az idei verzió viszont már a Forma-1 Drive to Survive-ját is jegyző Netflix bábáskodása alatt készül.

Ennek kapcsán Joey Logano nem is rejtette véka alá, hogy aggódik a végeredmény miatt.

„Őszintén szólva egy kicsit idegesítő” – jelentette ki a rájátszástól múlt hétvégén, Bristolon már búcsúzott kétszeres bajnok a SiriusXM NASCAR Radiónak.

„Ki akarja azt, hogy állandóan egy kamera kövesse és folyamatosan mikrofon hallgassa minden szavát? Ráadásul ti is jól tudjátok, hogyan működik a Netflix. Nekünk nincs beleszólásunk abba, miként szerkesztik meg a felvételeiket. Totálisan rajtuk múlik, hogy mit használnak fel és hogyan. Szóval az embernek óvatosnak kell lennie, mit mond, mert azt csinálnak vele, amit akarnak és úgy vághatják össze, hogy végül teljesen más sül ki belőle, mint ami valójában történt. Ez a része nagyon aggasztó számomra. Nem attól félek, hogy rossz dolgokat mondok. Sokkal inkább attól, hogy teljesen eltérő kontextusban fogják felhasználni, mint valójában történt…

Nagyon, nagyon ideges vagyok emiatt. Ugyanakkor viszont én magam is állandóan dokuszériákat nézek és imádom őket, legyen szó sportról, vagy bármilyen más témakörről. Nagyszerűnek tartom, hogy általuk megismerhetek más iparágakat, miként dolgoznak bennük és hasonlók. Szóval rajongójuk vagyok, a bennük való szereplés viszont már nem annyira mókás számomra.”