Danica Patrick brutálisan beleállt Martin Truex Jr.-ba a tragédia utáni reakciója miatt

Danica Patrick brutálisan belállt Martin Truex Jr.-ba a tragédia utáni reakciója miatt
credit: Jonathan Ferrey/Getty ImagesSzeptember 17-én, vasárnap Sherry Pollex elvesztette közel egy évtizeden át tartó harcát a halálos kórral szemben.

A tragédia mélységesen megrázta a NASCAR-közösségét, hiszen a mindössze 44 esztendősen elhunyt hölgy a paddock egyik legismertebb és legjobban szeretett alakjai közé tartozott.

Pollex 2005-től 2023 januárjáig volt a 2017-es Cup-bajnok Martin Truex Jr. párja, betegsége során pedig rengeteget tett azért, hogy segítse sorstársait, amibe igyekezett magát a NASCAR-t is bevonni.

Halálát követően a versenyzők, csapattagok és rajongók mély gyászba borulva egymás után emlékeztek meg az inspiráló nőről.

Közéjük tartozott maga Truex is, akinek szavai azonban mélységesen felháborították Danica Patricket.

„A diagnózis felállításának első pillanatától kezdve Sherry eltökélt volt annak irányába, hogy nem csak a petefészekrák ellen küzd minden erejével, de a többi, ezzel a szörnyű betegséggel harcoló ember életében is vátozást hoz” – olvasható a Joe Gibbs Racing pilótájának közleményében.

„Mindenki számára inspiráló volt Sherry szenvedélye mások támogatása iránt. A sok éven át fáradhatatlanul végzett, jótékonysági munkája révén az öröksége jóval túl fog mutatni a mi életünkön és számtalan olyan családnak lesz segítségére, amely petefészekrákkal és gyermekkori daganatos betegséggel küzd. Legmélyebb részvétemet szeretném kifejezni Sherry egész családjának, akik hihetetlen erőt és kitartást tanúsítottak a harca során.”

Erre reagálva Patrick Instagram-sztoriban válaszolt:

„Majdnem minden áron kerülöm a negatavitisát a közösségi médiában… Majdnem. Ez viszont a legérzéketlenebb, legtávolságtartóbb közlemény egy olyan sráctól, akit soha nem kedveltem és nyilvánvalóan jó okból. Engem nem érdekel, hogy mi történt köztük, de ennél ridegebben nem is fogalmazhatott volna. Garantálom, hogy ezt egy PR-os írta.”

Majd hozzátette:

„Most már megszabadultál ettől, Sherry.”

Patrick véleménye nem lelt jó fogadtatásra.

Sokan egyetértettek a személytelen stílus kapcsán, ezzel párhuzamosan viszont az ex-versenyzőnőt is pellengérre állították, mondván a lehető legrosszabb időszakot válaszotta a nyilvános kritikára, lévén Pollex alig egy napja ment csak el.