Drive to Survive 2.0? A Netflix készíti a NASCAR idei rájátszásáról szóló dokusorozatot

Drive to Survive 2.0? A Netflix készíti a NASCAR idei rájátszásáról szóló dokusorozatot
credit: Sean Gardner/Getty ImagesTavaly debütált a NASCAR saját dokuszériája, a Race for the Championship.

A show-t a USA Network tűzte műsorára, bemutatva nem csak a szezon utolsó tíz futamát magában foglaló rájátszás eseményeit, de egyben a versenyzők magánéletébe is betekintést engedett.

A NASCAR legfrissebb bejelentése szerint a rajongók jövőre sem maradnak ki a színfalak mögötti eseményekből, ráadásul már a Forma-1 Drive to Survive-ját is jegyző Netflix égisze alatt.

A streaming-óriás egy öt, egyenként 45 perces epizódból álló sorozatot készít a főkategória 2023-as playoffjára fókuszálva.

A forgatás máris javában zajlik.

A rájátszás tizenhat fős mezőnyében már csak egyetlen hely kiadó, amelynek sorsa a most hétvégi, daytonai alapszakasz-finálén fog eldőlni.

A bajnoki hajrá szeptember 3-án, Darlingtonon kezdődik, majd november 5-én, a Phoenix Racewayen koronázzák meg az idény legjobbját.

A show-t 2024 elején mutatják be, Dale Earnhardt Jr. és a Michael Jordanről szóló Last Dance-ben is közreműködött producerek bábáskodása alatt.

A Netflix nem először bútoroz össze a NASCAR-ral.

Tavaly ők készítették a Jordan által társtulajdonolt 23XI Racingnek vezető Bubba Wallace-ra kihegyezett, később egyenesen Emmy-díjat nyert ‘RACE: Bubba Wallace’-t is.