„Mi van?” – Előbújt a troll a Kaulig elnökéből Austin Hill hatalmas bejelentése után

“Mi van?” – Előbújt a troll a Kaulig elnökéből Austin Hill hatalmas bejelentése után
credit: Justin Casterline/Getty ImagesA Richard Childress Racing hivatalosan bejelentette, hogy Austin Hill több évre szóló szerződéshosszabbítását.

Ennek értelmében az idén már négy győzelemnél járó versenyző jövőre is marad az Xfinity Seriesben szereplő 21-es Chevy volánja mögött a teljes szezonban.

„Otthonra találtam a Richard Childress Racnignél” – idézi az RCR közleménye a 29 éves georgiait.

„Megtiszteltetés, hogy a paddock egyik legsikeresebb csapatánál folytathatom a pályafutásomat. Több lehetőség is kínálkozott számomra a karrierem következő fejezetére vonatkozóan. Az számított igazán, hogy olyanokkal legyek körülvéve, akik nyerni akarnak, hisznek bennem és mindent megtesznek a siker érdekében. Köszönetet szeretnék mondani Richard Childressnek és az ECR Enginesnek a lehetőségért. Izgatottan várom, hogy az elkövetkezendő években a győzelmekért és bajnoki címekért harcolhassak a NASCAR Xfinity Seriesben.”

Jelen fordulat sokak számára meglepetésként hatott, mivel korábban még arról szóltak a hírek, hogy Hill mindenképpen egy teljes munkaidős programot szeretne magának a Cup Seriesben.

Az amerikai sajtó egy része pedig már kész tényként kezelte, hogy ő fogja átvenni a Rick Ware Racinghez átigazoló Justin Haley helyét a Kaulig Racing 31-es autójában.

Utóbbi alakulat elnöke, a mestertroll hírében álló Chris Rice ezen felbuzdulva rögtön le is csapta a magas labdát és az elmúlt év szerződésbalhéira utalva (RCR/23XI/Tyler Reddick, vagy a jelenleg második felvonásához érkezett McLaren/Ganassi/Palou saga) elkezdte játszani a meglepettet.

„Várjunk csak, mi van??”

Természetesen semmilyen ellentét nincs az RCR és a Kaulig között, lévén egymás technikai, valamint erőforrásbeli partnerei.