NASCAR: Hamlin exkluzív „bocsiajándékot” küldött Larsonnak, aki azonban nem volt lenyűgözve

NASCAR: Hamlin exkluzív “bocsiajándékot” küldött Larsonnak, aki azonban nem volt lenyűgözve
credit: Meg Oliphant/Getty Images/NASCARA NASCAR Cup poconói futamán történtek kissé megtépázták Kyle Larson és Denny Hamlin barátságát.

Mint ismeretes, a két versenyző a vezető pozícióért csatázott, aminek hevében a Joe Gibbs Racing veteránja felszorította a falra a 2021-es bajnokot, aki ennek révén csak a huszadikként zárt.

Hamlin viszont elsőként haladt át a kockás zászló alatt, behúzva ezzel karrierje 50., egyben a Toyota 600. győzelmét.

Az incidenst követően a Hendrick Motorsports pilótája seggfejnek nevezte kollégáját, akinek „mindig igaza van”.

Válaszként Hamlin rögtön piacra is dobott egy pólót, rajta az „Igen, nekem mindig igazam van. Eddig már ötvenszer igazam volt.” felirattal.

A verseny óta bő két hét eltelt, a háromszoros Daytona 500 győztes pedig már próbálja elásni a csatabárdot.23XI Racing-es tulajdonostársa, Michael Jordan privát floridai golfklubjának, a Grove XXIII-nek jóvoltából exkluzív ajándékcsomaggal lepte meg kollégáját, aki egyébiránt néhány nappal korábban töltötte be a 31. életévét.

„Múlt héten küldtem neki egy pár limitált példányszámú Jordan-cipőt a Grove-ból, valamint egy vadonatúj luxus-labdajelölőt is” – nyilatkozta a michigani futamot megelőző médiaeseményen Hamlin, aki egyúttal azt is közölte, hogy ez nem a születésnap apropójából történt, hanem békülés céljából.

Erről természetesen magát a legfőbb érintettet is megkérdezték, aki azonban nem volt túlságosan lenyűgözve a „bocsiajándéktól”.

Larson szavaiból pedig az is kitűnt, hogy Hamlin nem először próbál drága cuccokkal elsimítani egy konfliktust:

„Értékelem a szándékot, de nem hiszem, hogy állandó jelleggel ez lenne a megoldás.”