Kyle Larson elárulta, hogy kik a kedvenc autóversenyzői

Kyle Larson elárulta, hogy kik a kedvenc autóversenyzői
credit: Penske Entertainment/Chris JonesKyle Larson nem csak a NASCAR Cup 2021-es bajnoka, de a dirtpályákon is megnyerte már szinte az összes koronaékszernek számító versenyt, legyen szó sprint carorról, late modelről, vagy midgetről.

A 31 éves kaliforniai jövőre vadonatúj szakágban próbálja ki magát, miután a McLaren színeiben megkísérelheti kvalifikálni magát az Indianapolis 500-ra.

Bár egyelőre még egy métert sem tett meg IndyCar-géppel, a szurkolók jelentős része azonban máris biztos abban, hogy esélye lesz a győzelemre is.

Larson – akit barát-ellensége, Denny Hamlin crew chiefje néhány hónapja a világ legjobbjának nevezett – emellett saját szériával is rendelkezik a High Limit Sprint Car Series képében, amelyet sógorával, a négyszeres World of Outlaws bajnok Brad Sweettel közösen alapított.

A HLSCS Grandview Speedwayen rendezett versenyét megelőzően egy riporter fel is tette neki a nagy kérdést, miszerint kik a kedvenc versenyzői.

A válasz nem meglepő módon két mentora volt.

„Jeff Gordon és Tony Stewart” – jelentette ki Larson, amikor azonban a mostani mezőnyről kérdezték már sokkal frappánsabban reagált:

„Nem szeretek senkit.”