Larson bosszút forral, Hamlin szerint a poconói eset egy „hamis narratíva”

Larson bosszút forral, Hamlin szerint a poconói eset egy “hamis narratíva”
credit: Logan Riely/Getty Images/NASCARMár két nap eltelt a NASCAR Cup poconói futama óta, Denny Hamlin pedig továbbra is állítja, hogy egyáltalán nem ért össze Kyle Larsonnal.

Mint ismeretes, a Joe Gibbs Racing veteránja a verseny végén szorította fel a 2021-es bajnokot a külső falra. Ezzel utóbbi pilóta sorsa megpecsételődött, míg Hamlin elsőként ért célba, óriási füttykoncert közepette behúzva karrierje 50. főkategóriás győzelmét.

A JGR-est azonban nem lehet eltántorítani attól, hogy semmiféle kontakról sem volt szó a két gép között.

„Még mindig azt mondom, hogy nem ütköztünk” – jelentette ki Hamlin podcastje, az Actions Detrimental legfrissebb adásában.

„Tudom, hogy kívülről úgy tűnt, de valójában még csak egy horpadás, egy karcolás sem volt az autóm jobb oldalán. Ha mégis egymáshoz értünk volna, akkor az olyan minimális volt, hogy én a volán mögött ülve észre sem vettem. Az emberek azt hiszik, hogy összecsattantunk és ennek hatására vágódott a falnak, de egyáltalán nem ezt volt a helyzet. Értem, hogy ezt a narratívát akarják követni, de nincs igazságtartalma.”

A futam után közvetlenül Larson csalódottságát fejezte ki azt illetően, hogy a jó barátjának számító Hamlin mennyire piszkosan versenyez vele, holott ő maga mindig megadja neki a kellő tiszteletet.

Emellett viszont azt is kihangsúlyozta, hogy nem szeretné, ha a pályán történt dolgok hatással lennének kettejük kapcsolatára.

Saját podcastjében, a High Limit Roomban azonban a minap már elhintette, hogy a poconói eset fordulópontnak számít.

Tudom, hogy ő azt mondja, nem így volt, de a felvételeken tisztán látszik, hogy megütött” – szögezte le Larson, akit a huszadikként intettek le.

Szar ügy, ami vasárnap történt, de az ember az ilyesmikből tanul. Én soha nem forgattam őt ki és nem ártottam neki még a pályán. [Hamlin] azt mondta, hogy elismeri a tehetségemet és hasonlók, ugyanakkor amikor egymás ellen csatázunk úgy érzem, nem kapom vissza tőle azt a tiszteletet, amit én tanúsítok vele szemben. Innentől fogva már másként fogok versenyezni. Eltökélt szándékom, hogy nem hagyok neki egy centit sem a pályán, ahogyan ő sem hagyott nekem.”


KAPCSOLÓDÓ:

>>>>>Larson szerint seggfejként versenyez Hamlin, aki viszont állítja, hogy nem csinált semmi rosszat

>>>>>Hamlint nem érdeklik a rajongók: „Nem ők adják nekem a trófeákat”