Tragédia: Meggyilkolták Jimmie Johnson feleségének szüleit és 11 éves unokaöccsét

Tragédia: Meggyilkolták Jimmie Johnson feleségének szüleit és 11 éves unokaöccsét
credit: Hendrick Motorsports/NASCARHármas tragédia rázta meg Jimmie Johnson családját.

A hétszeres NASCAR Cup bajnok feleségének, Chandrának szüleit, valamint mindössze 11 esztendős unokaöccsét hétfőn holtan találták az oklahomai Muskogee-ben lévő otthonukban.

A hivatalos tájékoztatás szerint este 9 órakor egy nő értesítette a hatóságokat egy fegyveres személy miatt, ezt követően viszont rögtön ki is nyomta a telefont.

A helyi FOX23 úgy tudja, hogy a hívó Chandra édesanyja, Terry Janway volt.

A kiérkező rendőrök a házba belépve rögtön egy holttesttel szembesültek. Ekkor lövéseket hallottak, majd a hangokat követve újabb két személyt találtak, akiken már szintén nem lehetett segíteni.

A nyomozók gyilkos-öngyilkosságot feltételeznek, elkövetőként pedig magát Terryt valószínűsítik.

Az asszony mellett férje, Jack Janway és unokájuk, Dalton Janway vesztette életét.

„Rendkívül megrázó, hogy ilyen történt azzal a családdal, amely annyit tett a közösségünkért” – nyilatkozta a város polgármestere, Marlon Coleman.

„A tragédiát csak még hátborzongatóbbá teszi, hogy egy gyermek is áldozatul esett. Jól ismertem dr. Janwayt és dolgoztunk is együtt. A tudat, hogy pont az ő családja az érintett csak még fájdalmasabbá teszi az egészet számomra.”

A NASCAR közleményben reagált:

„Szomorúsággal tölt el bennünket Chandra Johnson családtagjainak tragikus halála. A NASCAR teljes támogatását és részvétét fejezi ki Chandrának, Jimmie-nek és az egész Johnson, valamint Janway-családnak ebben a nehéz időszakban.”


UPDATE:

>>>>>A borzalmas tragédia után visszalép a hétvégi futamtól Jimmie Johnson