NASCAR: Meglepő versenyzővel rukkol elő a Kaulig sztárautója Chicagóban

NASCAR: Meglepő versenyzővel rukkol elő a Kaulig sztárautója Chicagóban
credit: Chris Graythen/Getty Images/NASCARA Kaulig Racing 10-es számú Chevyje valódi all-star autónak számít az Xfinity Seriesben.

Az idei szezon elmúlt futamin már olyan nevek kaptak vele lehetőséget, mint például Kyle Busch, AJ Allmendinger, Jordan Taylor, vagy épp Kyle Larson, aki Darlingtonon győzni is tudott.

A gárda most hivatalosan bejelentette új pilótáját a július elsején rendezendő, chicagói utcai futamra, méghozzá a Trackhouse Racing alapító-társtulajdonosa, Justin Marks személyében.

A versenyzőből lett üzletember utoljára 2018-ban mérette meg magát a nemzeti másodosztályban, legjobb eredményének pedig egyetlen győzelem számít még a 2016-os, Mid-Ohió-i futamról.

„Nagyon örülünk annak, hogy Justin – egy újabb road-menő – megszakítja visszavonulását és velünk fog versenyezni az Xfinity Seriesben” – mondta a gárda elnöke, Chris Rice.

„Azt hiszem, ez sokat elmond arról a hatalmas sikerről, amit a Kaulig Racing néhány év leforgása alatt elért, különösen roadokon. Justin nem csak egy sikeres csapattulajdonos, de egyben hatalmas tapasztalattal bír ezen a pályatípuson, így jó ötletnek tűnt, hogy ezen a történelmi hétvégén a fedélzetünkön legyen.”