NASCAR: Conor Daly visszatér a Truck Seriesbe, Austin Hill újra a Cupban

NASCAR: Conor Daly visszatér a Truck Seriesbe, Austin Hill újra a Cupban
credit: Penske Entertainment/Joe SkibinskiBár az IndyCar-ülését szezon közben elvesztette, Conor Daly azonban mégsem fog unatkozni az elkövetkezendő időszakban.

A Dreyer & Reinbold Racing színeiben az előttünk álló hétvégén debütálhat a Travis Pastrana nevével fémjelzett Nitrocrossban, majd alig három héttel később újra a NASCAR-ban róhatja a köröket.

A 30 éves pilóta július 8-án, Mid-Ohión vághat neki karrierje harmadik bevetésének a Truck Seriesben a Niece Motorsports 41-es autójának volánja mögött.

Eddigi két harmadosztályú futamát szintén ezen csapattal teljesítette, egyaránt a Las Vegas Motor Speedwayen. A másfél mérföldes oválon 2020-ban a 18., 2021-ben pedig a 40. lett.

Ugyancsak július második hétvégéjén kap újabb lehetőséget Austin Hill is, méghozzá a Cupban.

Az Xfinity összetettjének jelenlegi második helyezettje a Beard Motorsports 62-es Chevyjét vezetheti az Atlanta Motor Speedwayen.

Hill tavaly, Michiganben a 18. hellyel debütált a legnagyobbak között a Richard Childress Racingnek hála, idén pedig már a Bearddel nevezett a Daytona 500-ra. A mezőnybe akkor nem tudott bejutni, két hónappal később viszont Talladegán ismét bepattanhatott az autóba, végül a 24.-ként célba érve.