NASCAR: „Kiábrándító, de ez Bubba” – Wallace szidalmazta Almirolát, majdnem bunyó lett Charlotte-on

NASCAR: “Kiábrándító, de ez Bubba” – Wallace szidalmazta Almirolát, majdnem bunyó lett Charlotte-onKis híján verekedésbe torkollott egy vita Aric Almirola és Bubba Wallace között a Coca-Cola 600 esőszünetében.

A felvételek tanúsága szerint némi szóváltás után előbbi versenyző nagy erővel meglökte kollégáját, amit látva egy tisztviselő azonnal közéjük állt megelőzve a további fizikai konfrontációt.

Akkor egyikük sem akarta kommentálni a történteket, a futam leintése után azonban Almirola már jóval bőbeszédűbbnek bizonyult.

„A futam korábbi részében úgy éreztem, hogy elegendő helyet adtam Bubbának, miközben egymás ellen csatáztunk” – magyarázta a Stewart-Haas Racing pilótája.

„Amikor viszont elment mellettem, egyszerűen bemutatott. [A piros zászló alatt] odasétáltam hozzá és megkérdeztem, hogy miért csinálta, mire ő elkezdte jártatni a száját és szidalmazott. Megmondtam neki, hogy ezt a hangnemet nem tűrom. Nagyon kiábrándító, de ez Bubba.”

Wallace nem kívánt túl sokat hozzáfűzni a sztorihoz:

„Mindketten frusztráltak voltunk amiatt, ahogyan versenyeztünk a második szakaszban.”

Később a FOX-nak elismerte, hogy valóban csúnya szavakkal illette Almirolát, ugyanakkor azt is hozzátette, hogy „Ezt kapod, ha kétszínű vagy”.

A futamot végül Ryan Blaney nyerte, a show-t viszont Denny Hamlin és Chase Elliott balhéja lopta el.

Részletek:

>>>>>Blaney nem csak győzött, de egyben történelmet is írt a Coca-Cola 600-on

>>>>>Hamlin adatokkal bizonyítja, hogy az „idegbeteg” Elliottot el kell tiltani