Indy 500-balesetben sérült meg a közúti autója, ő lett a legboldogabb rajongó

Indy 500-balesetben sérült meg a közúti autója, ő lett a legboldogabb rajongóA 107. Indianapolis 500 legijesztőbb balesetét Felix Rosenqvist és Kyle Kirkwood prezentálta, aminek következtében utóbbi versenyző nem csak fejre állt, de a gépéről leváló kerék konkrétan a pálya melletti parkolóban kötött ki.

Szerencsére mindenki ép bőrrel megúszta, egy bizonyos Robin Matthews Chevy Cruze-a viszont már nem mondhatta el ezt magáról.

A kerék pont a tulajdonosa által csak „Hógolyónak” nevezett autóra csapódott, a keletkezett kár miatt pedig el is kellett vontatni.

Itt jött a képbe a pálya elnöke.

Az egyik regionális tévécsatorna beszámolója szerint Doug Boles kárpótlásként meginvitálta a legendás téglacsíkra Matthewst, ezt követően pedig fuvart is biztosított számára, hogy hazajusson.

A megszállott rajongónak számító, indianapolisi hölgy pedig szemmel láthatóan egyáltalán nem kesergett kocsijának rendhagyó sérülése miatt.KAPCSOLÓDÓ: 3 piros zászló, parkolóba csapódó kerék, nézőkre támadók méhek és Newgarden-győzelem a 107. Indy 500-on>