Újra lehetőséget kap a NASCAR-ban Jordan Taylor

Újra lehetőséget kap a NASCAR-ban Jordan Taylor
credit: Chris Graythen/Getty Images/NASCARJúnius első hétvégéjén ismét a NASCAR-ban szoríthatnak kedvencükért Jordan Taylor rajongói.

A sportautó-sztár a Kaulig Racing színeiben ejtheti meg debütálását az Xfinity Series portlandi road-futamán, méghozzá az „all-star” 10-es Chevyvel.

Ennek az autónak a volánja mögött idén olyan ismert versenyzők váltják egymást, mint például Kyle Busch, Austin Dillon, AJ Allmendinger és Justin Haley. Legutóbb, Darlingtonon pedig Kyle Larson nyerni is tudott vele.

„Nagyon izgatott vagyok, hogy az első futamomat az Xfinityben a Kaulig Racinggel teljesíthetem” – idézi a csapat közleménye Taylort.

„Bizonyították már, hogy dominánsak az épített pályákon. Szerencsés vagyok, hogy eddigi karrierem során számos, különböző vonalvezetésen versenyezhettem és már alig várom, hogy Portlandet is kipipálhassam.”

A 32 éves floridai ezzel a második NASCAR-rajtjára készülhet.

Márciusban, a COTA-n már bemutatkozhatott a Cup Seriesben, mint a sérült Chase Elliott helyettese a Hendrick Motorsports 9-es Chevyjében.

Emellett aktívan kiveszi a részét a NASCAR, az HMS és a csokornyakkendős brigád közös Le Mans-i programjából is, amelyben tanácsadóként, valamint tartalékos versenyzőként jegyzik.