Videó: Gragson igazat mondott amikor azt állította, Elliott az egyik felbujtó a Chastain elleni harcban

Videó bizonyítja, hogy Gragson igazat mondott amikor azt állította, Elliott az egyik felbujtó a Chastain elleni harcban

Videó bizonyítja, hogy Gragson igazat mondott amikor azt állította, Elliott az egyik felbujtó a Chastain elleni harcban


Denny Hamlin nyerte meg a NASCAR Cup kansasi versenyét, ez a tény azonban senkit nem érdekelt.

Percekkel a leintés után ugyanis tettlegességig fajult a vita Noah Gragson és a széria ügyeletes rosszfiújának számító Ross Chastain között.

A pitlane-en előbbi pilóta megragadta ellenfele overálját, aki többször is figyelmeztette arra, hogy fejezze be a balhézást.

A Legacy Motor Club ifjonca azonban ennek nem tett eleget.

Ekkor Chastain behúzott neki egyet, amire Gragson is próbált válaszolni, ütései azonban a közbelépő biztonságisak miatt már nem értek célt.

A két versenyző még a futam során talált egymásra, csatájuk következtében pedig – bár fizikai kontakt nem történt – a #42 Chevy érintette a falat, majd onnan visszacsúszva nekiment trackhouse-os kollégája 1-es gépének.

A versenyt végül Chastain az ötödikként zárta, míg Gragson csak a huszonkilencedik lett öt kör hátrányban.

A balhé azonban nem kizárólag erre az esetre volt visszavezethető. A duó már Talladegán konfrontálódott, a világ leghíresebb dinnyefarmere szerint pedig az LMC-s a hazafelé tartó repülőút során is rárontott.

Később Gragson úgy nyilatkozott, hogy ő azt tette, amit a mezőny többi tagja is szeretne, csak épp nem elég tökösek hozzá.

A 24 éves pilóta egy kollégáját nevén is nevezte Chase Elliott személyében.

Nos, egy nyilvánosságra került videó is azt sugallja, hogy a 2020-as bajnok valóban a felbujtó szerepében tetszeleghet.

A felvételen jól hallatszik, amint a „bunyó” helyszíne mellett elsétáló hendrickes Gragson felé fordulva azt mondja: „Valakinek meg kellett tennie”.

Egy biztos, a helyzetet Denny Hamlin sem tudta szó nélkül hagyni [lásd. lentebb].KAPCSOLÓDÓ: Balhé a NASCAR-ban: Gragson állítja, hogy csak azt tette, amihez a többi versenyző gyáva