Kínos: Egy Grosjean-rajongó kisfiú totál megsemmisítette Scott McLaughlint

Kínos: Egy Grosjean-rajongó kisfiú megsemmisítette Scott McLaughlintMég csak a 2023-as idény negyedik futamán van túl az IndyCar mezőnye, Romain Grosjean szurkolóinak azonban már most elegük van Scott McLaughlinból.

A Team Penske pilótája St. Petersburgben a vezető pozícióért harcolva rakta falba andrettis ellenfelét, aminek következtében a francia rögtön ki is esett.

A múlt vasárnapi, alabamai versenyen már nem történt köztük fizikai kontakt, a csapat stratégiája, valamint az új-zélandi tökéletes, taktikus vezetése azonban újfent megakadályozta Grosjeant a vágyott, első IndyCar-győzelmének elérésében.

„Mindent tökéletesen kell csinálni ahhoz, hogy nyerj” – nyilatkozta a leintés utáni sajtótájékoztatón a 37 éves pilóta, aki a pole-ból rajtolva 57 kört töltött az élen a 90-ből.

„Egész hétvégén jól teljesítettünk, az autónk nagyon gyorsnak bizonyult. Stratégiailag viszont nem mi voltunk a legjobbak. Ugyanakkor a negyedik helyre jöttem fel összetettben. Persze győzni akartam és fáj, hogy nem jött össze, de még lesz rá elég alkalmunk.”

A zsinórban másodszor „ezüstérmes” Grosjean csapata mellett a szurkolói támogatására is számíthat.

A legkisebbek pedig minden szívfájdalom nélkül, megsemmisítően ki is mutatják véleményüket.

Pontosan egy ilyen jelenetet sikerült videóra venni az alabamai versenyt követően.

A futam után a győztes McLaughlin két gyerekkel pózolt, majd a fotó elkészülte után összeöklözött az ő arcképét magán viselő fiúval.

Ezután kezét a Grosjean-pólóban lévő kissrác felé nyújtotta, aki azonban viszonzás helyett felemelt fejjel elsétált.

A jelenet McLaughlin számára szemmel láthatóan kínos volt, a Grosjean-rajongók körében viszont mondani sem kell, hogy nagy sikert aratott.