NASCAR: „Bebizonyítottam, hogy ide tartozom” – Óriási dominanciával szerezte meg első futamgyőzelmét Ryan Truex

NASCAR: “Bebizonyítottam, hogy idetartozom” – Óriási dominanciával szerezte meg első futamgyőzelmét Ryan Truex
credit: James Gilbert/Getty Images/NASCAR185 versenybe telt Ryan Truex számára, hogy végre eljusson a victory lane-re a NASCAR nemzeti porondján.

Amikor viszont odaért, mindent elsöprő dominanciával tette.

A Joe Gibbs Racing részidős versenyzője az Xfinity Series szombati, Dover Motor Speedwayen rendezett A-GAME 200-ának 200 köréből 124-et töltött az élen, behúzta mindkét szakaszt, majd végül a győzelmet is elhódította.

A 2018-as Cup-bajnok Martin Truex Jr. 31 éves öccse a befutó pillanatában 4.82 másodpercet vert a másodikként leintett Josh Berryre (JR Motorsports).

„Tudtam, hogy idén sikerülni fog” – mondta a leintés után Truex, akinek legjobbja ezt megelőzően három második hely volt a szériában.

„A legtöbb ember nem hitt bennem. Én viszont soha nem kételkedtem magamban. Most bebizonyítottam, hogy tényleg ide tartozom. Hálás vagyok, amiért itt lehetek. Elképesztő érzés!”A harmadik helyet Justin Allgaier szerezte meg, de top 5-tel távozott még Austin Hill és John Hunter Nemechek is.

Nem zárt viszont jó napot a pole-os Parker Kligerman, aki egy Corey Heimmel való ütközés után vágódott a pálya belső falának.

A Big Machine Racing versenyzője sértetlenül megúszta a balesetet, kiesése következtében viszont csak a legutolsóként zárt.

A futam a Dash 4 Cash állomása is volt. Ennek 100.000 dolláros pénzdíját a hetedikként végzett Cole Custer zsebelte be.


Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy