NASCAR: „All-Star” autóval bővül Kyle Larson Xfinity-programja

NASCAR: “All-Star” autóval bővül Kyle Larson Xfinity-programja
credit: James Gilbert/Getty Images/NASCARLegalább három Xfinity-futamon szurkolhatnak idén a rajongók Kyle Larsonnak.

Már korábban hivatalossá vált, hogy a 2021-es Cup-bajnok a Hendrick Motorsports színeiben elrajtol a nemzeti másodosztály június 10-ei sonomai, majd a szeptember 2-án esedékes darlingtoni futamán.

Most pedig az is kiderült, hogy a 30 éves tehetség utóbbi pálya tavaszi fordulóját sem hagyja ki.

A május 13-ára kiírt Shriners Children’s 200-on a Kaulig Racing 10-es számú Chevyjét fogja vezetni a HendrickCars.com szponzorációjával. Ennek az autónak a volánja mögött idén olyan ismert versenyzők váltják egymást, mint például Kyle Busch, Austin Dillon, AJ Allmendinger és Justin Haley.

„Kyle egy igazán nagy név a sportunkban, ezért izgatottak vagyunk, hogy a programunk része lett” – mondta a bejelentés kapcsán a Kaulig elnöke, Chris Rice.

„Fantasztikus számunkra, hogy építhetjük kapcsolatunkat a Hendrick Motorsports-cal és a HendrickCars.com-ot is a fedélzetünkön tudhatjuk.”

A májusi, darlingtoni verseny egyben a NASCAR retró-fordulója is lesz, aminek során az autók jelentős része történelmi festésekkel versenyez.

Továbbá ezen a hétvégén fognak sort keríteni arra a gálára, amelyen a szervezet történetének 75 legnagyobb pilótája előtt tisztelegnek.


KAPCSOLÓDÓ: Kyle Larson heteken belül megejti üléspróbáját a McLarennél