Sosem látott, globális reklámot kap a NASCAR legizgalmasabb csapata

Na ez marketing: NASCAR-csapatáról nevezi el vadonatúj albumát Pitbull – És Suarez fogja reklámozni!
credit: Trackhouse RacingAzzal a céllal szállt be a Trackhouse Racing tulajdonosi körébe Armando ‘Pitbull’ Perez, hogy a sportban is birodalmat építsen.

A Grammy-díjas rapper, producer és zenei mogul üzlettársával, Justin Marksszal birtokolja a Trackhouse Racinget, amely gárda a Chip Ganassi Racing 2021-es felvásárlása óta már két teljes szezonos autóval képviselteti magát a NASCAR Cupban Ross Chastainnel és Daniel Suarezzel a volán mögött.

Emellett tavaly elindították a PROJECT91 nevű, nemzetközi sztárpilótákat megcélzó programot is. Ennek első versenyzője Kimi Räikkönen lett, aki két futamon at vezette a stílszerűen 91-es számú Chevyt.

A gárdának saját állítása szerint már megvan a következő nagy neve, de kilétét illetően még nem történt hivatalos bejelentés.

A Ferrari és a SpaceX irányvonalát követő Trackhouse népszerűsítéséért Pitbull maga is mindent megtesz.

Két évvel ezelőtt a Trace Adkinsszel és Luke Bryannel közösen összehozott, „Where The Country Girls At” című számába külön beleszőtte, hogy grand marshalként ott volt a Daytona 500-on, majd a VIP-páholyban minden idők egyik legjobbja – a 23XI Racing révén szintén csapattulajdonosként jegyzett – Michael Jordan mellett foglalt helyet.

Ezen kívül több NASCAR-futamon is fellépett, 2022-es turnéját pedig Suarez autóján reklámozta.

Pitbull most újabb szintet lépett.

Július 7-én megjelenő, vadonatúj stúdióalbumának ugyanis nemes egyszerűséggel a ‘Trackhouse’ címet adta.

A borítón pedig természetesen a gárda autói is megjelennek.

Ezen húzás egyszerűen zseniális, hiszen hamarosan rajongók milliói fogják harsogni a Trackhouse nevet világszerte, eljuttatva a NASCAR-t olyanokhoz is, akik eddig lehet, hogy még csak nem is ismerték.

Az album marketingkampánya a most hétvégi, Doveren rendezendő futamhétvégén startol el, méghozzá Suarez 99-es Chevy Camarójának vadonatúj dizájnja által [lásd. nyitókép].