NASCAR: 34 millió forintot fizet a korábbi NFL-sztár, ha Chase Elliott megnyeri a visszatérő futamát

NASCAR: Bő 33 millió forintot fizet a korábbi NFL-sztár, ha Chase Elliott megnyeri a visszatérő futamát
credit: Stacy Revere/Getty/NASCARAzóta, hogy szerdán hivatalossá vált a visszatérése, minden túlzás nélkül a komplett NASCAR keringési pályára állt Chase Elliott körül.

Nem csak a szervezet, de a futamoknak otthont adó létesítmények, a közvetítésért felelős FOX és természetesen a szponzorok is masszív reklámkampányt futtatnak az elmúlt napokban annak érdekében, hogy minden percben tudassák az emberekkel a zsinórban ötször a széria legnépszerűbb arcának választott georgiai érkezését.

Jelenlétére égető szükség is van, hiszen a nézettség drasztikus csökkenésének egyik okaként az ő távollétét emlegetik előszeretettel.

A snowboard-balesete miatt hat futamot kihagyni kényszerült Elliott a most vasárnapi, Martinsville Speedwayen rendezendő fordulón pattan be újra a Hendrick Motorsports 9-es Chevyjébe.

A félmérföldes oválon rendezendő, 400 körös viadal megelhetősen nagy kihívás lesz számára, hiszen a pálya híresen megköveteli a fékek használatát, a 2020-as Cup-bajnoknak pedig pont a bal lába sérült.

Ő maga viszont pozitívan áll a kihíváshoz, amit a hétvégét megelőző médiaturnéján igyekezett minden adandó alkalommal kihangsúlyozni.

Az egyik legmeglepőbb műsor, amelyben tiszteletét tette az a korábbi NFL-játékos Pat McAfee show-ja volt, aminek lényegében semmi köze nincs az autóversenyzéshez.

Ez érződött is a házigazdán, akinek sikerült egy ponton fel is háborítania a rajongókat, miután szemmel láthatóan nem igazán tudta hovátenni Elliottot. Erre ékes példa volt, amikor nekiszegezte a kérdést, mondván a családjából érintette-e valaki a sportágban.

Hamarosan viszont már mindenki megbocsátotta McAfee-nek, hogy fogalma sincs interjúalanya édesapjáról, a legendás Bill Elliottról.

Pat ugyanis tett egy igencsak izgalmas ajánlatot.

„Ha nem te vagy az első, akkor utolsó vagy” – jelentette ki, amikor Chase közölte vele, hogy muszáj futamot nyernie a playoff érdekében.

„Szóval, ha első leszel ezen a hétvégén, akkor 100.000 dollárt fogok adományozni egy általad választott jótékonysági célra. Látod, a világ máris jobb hely lett, hogy visszatértél a NASCAR-autódba.”

Izgatottan várjuk, hogyan alakul majd a futam és Elliottnak sikerül-e megvalósítania nem csak a saját, de a NASCAR álmát is az azonnali győzelemmel. Ennél nagyobb sztorija ugyanis nem is lehetne a bajnokságnak.KAPCSOLÓDÓ:

>>>>>Chase Elliott először beszélt a balesetéről és arról, hogy utána mi rémítette meg igazán

>>>>>Sérülése ellenére esze ágában sincs felhagyni a snowboarddal Chase Elliottnak