NASCAR: Védőfelszerelés nélkül zuhant ki a pitbe Wallace szerelője, Michael Jordan reakciója GIF-ért kiált

NASCAR: Védőfelszerelés nélkül zuhant ki a pitbe Wallace szerelője, Michael Jordan reakciója GIF-ért kiáltNem épp a nagykönyvben foglaltaknak megfelelően alakultak a pitkiállások a NASCAR Cup múlt vasárnapi, richmondi futamán.

A problémákból kijutott többek között Denny Hamlinnek és Bubba Wallace-nak is.

A Joe Gibbs Racing versenyzőjének, egyben a 23XI Racing társtulajdonosának egy alkalommal sikerült totál elszúrni a kiállását, kétszer pedig ő maga lépte túl a pitroadon kiírt, maximális sebességhatárt, aminek következtében a mezőny végére száműzték.

Az igazi látványosságot viszont a Wallace által vezetett 23-as Toyota egyik embere szolgáltatta.

A kerékcsere során a jobb-első váratlanul elszabadult, az ominózus csapattag pedig hatalmas lendületettel kapott utána, aminek hatására szó szerint átesett a pitfalon.

Szerencsére nem esett baja, Wallace-ra viszont rögtön kiróttak egy áthajtásos büntetést a biztonsági előírások megsértése miatt.

A zakózó szakember pozíciója ugyanis nem a fal külső oldalán volt, így duplán szabályt szegett: először is nem tartózkodhatott volna a szerelők munkaterületén, másodszor pedig pláne nem védőfelszerelés nélkül.

Michael Jordan pedig nem is leplezte őszinte véleményét, amint a helyszínről nézte végig üzlettársa – azaz Hamlin – és a 23XI-nek vezető Wallace pitjében zajló, Benny Hill Show-ba illő jeleneteket.KAPCSOLÓDÓ: Tragikus születésnapon győzött Larson, a beugró Berry másodikként zárt Richmondon