NASCAR: Besírsz, hogy milyen főszponzort hozott Josh Williamsnek az atlantai, eltiltással járt parkolása

NASCAR: Besírsz, hogy milyen főszponzort hozott Josh Williamsnek az atlantai, eltiltással járt parkolása
credit: DGM RacingMárcius közepén, Atlantán pillanatok alatt örökre megjegyezte Josh Williams nevét az amerikai autósport közössége.

A DGM Racing pilótája a NASCAR Xfinity Series futamán nemes egyszerűséggel, tüntetőleg leparkolt a pálya rajt-célvonalán, miután a versenyirányítás kiintette a sérült autója miatt.

Magánakcióját a szervezet egy fordulóra szóló eltiltással díjazta, maga a 29 éves floridai viszont nevetve lenyelte a békát, lévén az igazi győztes mégis ő lett.

Az elmúlt hetekben számos tévéműsorba, podcastbe meghívták, piacra dobta limitált példányszámú „Park It” feliratú merchandise-cuccait, rajongótábora pedig többszörösére duzzadt.

Most újabb sikert könyvelhetett el, hiszen mutatványának hála a Parking Guidance Systems képében egy vadonatúj kiemelt szponzorral is gazdagodott.

Ez a frigy ráadásul az égben köttetett, lévén a vállalat fő profilja a forgalmas épületek parkolórendszereinek kiépítése.„Nagyon örülünk, hogy Josh és a DGM partnerei lehetünk” – idézi a hivatalos sajtóközlemény a PGS üzletfejlesztési alelnökét, Derek Frantzot.

„Reméljük, hogy a rendszerünk javítani fogja Josh jövőbeli parkolási élményeit. Úgy véljük, hogy a parkolás javítását országosan megcélzó küldetésünk tökéletesen illeszkedik hozzá és a jelenlegi helyzetéhez.”

A cég a szezon hátralévő részében több futamon is főtámogatója lesz a Williams által vezetett 92-es Chevrolet-nak, valamint a csapat másik, 91-es számú gépét is szponzorálják.ELŐZMÉNY: „Josh NASCAR által előírt vakációra vonul” – Eltiltották a futam közben, tüntetőleg leparkolt versenyzőtEz a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy