NASCAR: Chase Elliott is csatlakozik Günther Steiner és Kurt Busch mellé az austini, sztárokkal teli futamon

NASCAR: Chase Elliott is csatlakozik Günther Steiner és Kurt Busch mellé az austini, sztárokkal teli futamon
credit: Sean Gardner/Getty Images/NASCAR MediaÚjabb nagy névvel bővül a NASCAR Cup hatalmas várakozásokkal övezett, austini futamának programja.

A FOX hivatalosan bejelentette, hogy a vasárnapi EchoPark Automotive Grand Prix kommentátori stábjához Chase Elliott is csatlakozni fog.

A március elején, snowboard-balesetben lábtörést szenvedett 2020-as bajnok azonban a pályára kilátogató rajongók nagy bánatára személyesen nem lesz jelen, csak virtuálisan veszi ki a részét a közvetítésből.

Elliott számára ez lesz a zsinórban kihagyott negyedik forduló, helyét pedig a Hendrick Motorsorts 9-es Chevy Camarójában a sportautó-sztár és abszolút közönségkedvenc Jordan Taylor fogja átvenni.

A kommentátori fülkében Clint Bowyer és Mike Joy mellett megjelenik Kurt Busch, valamint a kétezres években még a Team Red Bull technikai igazgatójaként jegyzett, manapság viszont már a Haas F1 Team csapatfőnöki teendőit ellátó Günther Steiner is.

A futamon Taylor mellett szintén debütál Jenson Button a Rick Ware Racinggel, a Trackhouse Racing jóvoltából visszatér Kimi Räikkönen, a Legacy Motor Club harmadik autójával ismét tiszteletét teszi a mezőnyben Jimmie Johnson, ahogyan a Floyd Mayweather tulajdonában lévő The Money Team Racing is pályára hajt újfent Conor Dalyvel a volán mögött.