NASCAR: Elrabolták az idegenek, vagy beütött a fájdalomcsillapító? – A rajongók ledöbbentek Chase Elliott vasárnapi tweet-parádéján

NASCAR: Elrabolták az idegenek, vagy beütött a fájdalomcsillapító? – A rajongók ledöbbentek Chase Elliott vasárnapi tweet-parádéján
credit: Maddie Meyer/Getty Images/NASCAR MediaA NASCAR Cup zsinórban harmadik versenyét volt kénytelen csak nézőként követni Chase Elliott.

A Hendrick Motorsports pilótája még március elején szenvedett lábtörést snowboardozás közben, visszatérésére pedig a csapat tájékoztatása szerint leghamarabb csak az április 23-án esedékes, talladegai fordulón kerülhet sor.

A múlt vasárnapi futam ráadásul külön jelentős volt a 2020-as bajnok számára, lévén az Atlanta Motor Speedway képében hazai pályáján köröztek az autók.

Emiatt a rajongók joggal számítottak valamiféle meglepetésre a „helyi hős” részéről. A legoptimistábbak abban reménykedtek, hogy személyesen megjelenik az HMS pitjében, míg mások egy kis videóüzenetet vártak tőle.

Nos, egyik sem valósult meg. Cserébe viszont a szurkolók olyat kaptak, amitől kollektíve leesett mindenkinek az álla.

Az alapjában véve introvertált, a közösségi médiát viszonylag ritkán – akkor is főként csak pr-célokra – használó Elliott ugyanis tweetelni kezdett. Méghozzá nem is akárhogyan.

Tőle idegen módon reagált rajongóknak, megszakértette a Red Bull Racing F1-es dominanciáját (ezt sajnos később törölte és valamilyen oknál fogva pár másikat is), szót ejtett az összes hétvégi motorsport-eseményről, mindezt ráadásul emojik gazdag használatával.

A NASCAR közösségének többsége döbbenettel vegyült örömmel fogadta Chase aktivitását, különös tekintettel arra, hogy enyhén szólva sem ezt a viselkedést szokták meg tőle az évek során.

Akadtak olyanok, akik rögtön meggyőződtek arról, hogy igazából ez a 27 éves versenyző valódi személyisége, nem pedig a pályán és a sajtóban mutatott, távolságtartó magatartása.

Voltak viszont akik hitetlenkedtek, sőt poénra vették a helyzetet:

„Chase-t elrabolták az idegenek, vagy mi történt vele?” – írta egy rajongó, míg mások egyenesen imposztort feltételeztek:

„Ki van a profil mögött? Mert fogadok, hogy nem Elliott, erre feltenném a feleségemet is!”

„Tesó, fura vagy.”

Akadtak más magyarázatok is:

„Biztosan beütött neki a fájdalomcsillapító!”

„Hiányzik a pályáról, de nagyon bejön a gyógyszerek hatása alatt tweetelő új Chase is.”

„Nem tudom, mit szed, de könyörgöm, soha ne hagyja abba!”

Volt azonban, aki prózai okot talált:

„Szegény már teljesen kifordult önmagából, annyira unatkozik.”