NASCAR: Hamlin és Chastain megint barátkozott, top 5-ös helyük bánta [VIDEÓK]

NASCAR: Így vegzálta Hamlin Chastaint a phoenixi futam

NASCAR: Így vegzálta Hamlin Chastaint a phoenixi futam


A Denny Hamlin és Ross Chastain közti balhék lassan már legendásak lesznek a NASCAR Cupban.

Legyen szó szándékos, vagy véletlen incidensekről, egyre inkább úgy tűnik, hogy a két versenyző mágnesként vonzza egymást a pályán.

A Joe Gibbs Racing veteránja és a Trackhouse Racing üdvöskéje múlt vasárnap, a Phoenix Racewayen újfent egymásra talált, méghozzá a legkritikusabb pillanatban.

Az overtime során még a top 5-ért harcoltak, a leintést követően viszont már csak a 23-24. pozíciókban jegyezték őket.

Az esetről készült belső kamerás felvétel alapján ennek oka az volt, hogy Hamlin hirtelenjében a felső ív felé húzódott és a fal felé kergette az épp ott lévő Chastain #1 Chevyjét.

Ezt a floridai nem nézte jó szemmel és féktesztelni kezdte kollégáját, amire pillanatok múlva meg is érkezett a JGR-es válasza.

A 3-as kanyarban Hamlin újra gázt adott és ismételten eltalálta Chastain autójának hátulját, aminek hatására végül el is tudott menni mellette.

A futam után a két versenyző személyesen találkozott a pitlane-en, nyilvánosan azonban eddig még egyikük sem szólalt meg az ügyben.

Abban viszont biztosak vagyunk, hogy kettejük szappanoperájának még bőven lesz folytatása.KAPCSOLÓDÓ: Byron duplázott Phoenixen, Bowman életében először vezeti az összetettet!