Kalapáccsal verte fejbe az egyik versenyzőt a csapatfőnök, miután összebalhézott a fiával a pályán

Kalapáccsal verte fejbe az egyik versenyzőt a csapatfőnök, miután összebalhézott a fiával a pályánHárom ember – köztük egy versenyző – is bilincsben távozott a floridai Southern Racewayen rendezett Southern All-Stars hétvégi fordulójáról.

A sztori a futam első körében kezdődött, miután a második helyért harcoló Ashton Winger és GR Smith összeütköztek. Előbbi pilóta ekkor úgy döntött, revansot vesz és a 4-es kanyarba érve oldalról nekiment ellenfelének. Az adok-kapoknak végül sárga zászló vetett véget.

A helyzet viszont később a pálya mellett csak tovább fokozódott.

A 23 esztendős Winger rátámadt Smith egyik csapattagjára, Scottie Parkerre [lásd. lenti videó], az igazi balhé azonban a szállítókamionoknál zajlott le.

A hivatalos jelentés szerint Smith az autójából kiszállva a saját csapatához ment, ekkor azonban megjelent Ashton apja, egyben crew chiefje, Gary Winger.

A magából teljesen kifordult férfi többször is fejbeverte egy kalapáccsal a 41 éves pilótát, aki könnyebb sérüléseket szenvedett.

A DirtonDirt információi szerint Smith azt állította, hogy idősebb Winger nem csak a pályán történtek miatt rágott be rá. Egy évvel korábban ugyanis Ashton még az ő gárdájának vezetett, agresszív magatartása okán azonban kirúgta.

A jelenetnek mindkét esetben végül a helyszínen tartózkodó rendőrség vetett véget.

Ashton Winger és Parker 1000 dolláros óvadék fejében szabadon távozhatott, Gary Winger viszont jelenleg is őrizetben van.

Smith-t csak kihallgatás céljából vitték be az őrsre.