NASCAR/IndyCar: Bekerült a Telekom kínálatába a Match4 sporttelevízió

NASCAR/IndyCar: Bekerült a Telekom kínálatába a Match4 sporttelevízió!Bekerült a Telekom kínálatába a MATCH4 sporttelevízió, valamint a februárban indított MAX4 szórakoztató csatorna is.

Telekom Tv és IPTV megfelelő csomagokkal rendelkező előfizetői márciustól a 45-ös csatornahelyen láthatják a MATCH4 programkínálatát, valamint a 161-es helyen a MAX4 sorozatait, filmjeit és infotainment műsorait. A Network4 csoport két legújabb csatornája így közel 100%-os országos lefedettséget élvez.

A Network4 csoport 2022 nyarán, az ARENA4 testvércsatornájaként indította útjára a MATCH4-et. A műsorfolyam szinte teljes egészét látványos és izgalmas sportesemények exkluzív közvetítése teszi ki, így a Telekom előfizetői páratlan izgalmakra számíthatnak.

A Network4 csoport három futball topliga mérkőzéseit is élőben hozza el a magyar nézőknek.

Láthatók itt a világ legnépszerűbb futballbajnoksága, a Premier League, a mindig színvonalas Bundesliga, valamint a Messivel, Mappéval és Neymarral fémjelzett Ligue 1 legjobb összecsapásai, sőt a skót Premiership és az angol ligakupa küzdelmei is.

A MATCH4-en dübörögnek a legizgalmasabb motorsportok, például a NASCAR, az IndyCar és a MotoGP futamai.

A MATCH4-en követhetik a nézők az amerikai sportok legjavát, az NFL-t, az NHL-t, valamint az ebben a hónapban a fináléjához érő NCAA amerikai kosárlabda-bajnokságot is.

A nyitóhétvégén máris exkluzív sportprogramok tömege érkezik a Telekom nézőihez.

A MATCH4 élőben közvetíti például pénteken NASCAR Truck Series versenyét Las Vegasból, szombaton a Chelsea – Leeds futball rangadót Londonból, és a PSG – Nantes összecsapást Párizsból.

Vasárnap érkezik a Troyes – Monaco és a Strasbourg – Brest mérkőzés a francia topligából, valamint az IndyCar hónapok óta várt 2023-as nyitófutama a floridai St. Petersburgból.

Egy igazi különlegesség is bemutatkozik, a MATCH4 élőben közvetíti az új amerikaifutball bajnokság, az XFL texasi házidöntőjét, a Houston és a San Antonio között.

A MAX4 a Network4 csoport legújabb büszkesége, idén februárban kezdte el működését és mostanra közel teljes a lefedettsége.

A vadonatúj szórakoztató csatornán európai és amerikai sorozatok, filmek és saját gyártású infotainment tartalmak, valamint sportösszefoglalók gondoskodnak arról, hogy mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő műsort.

A MAX4 kiemelten koncentrál a 25 év feletti nő közönség igényeire: romantikus- és könnyed bűnügyi sorozatok és a legjobb stúdiók filmjei váltják egymást.

A MAX4-en tér vissza a Galileo című infotainment műsor Gyenesei Leila vezetésével. 

A Németországban 1998 óta futó kultikus produkció magyar adaptációja emberi történetekkel, riportokkal jelentkezik.

A teljeskörű szórakoztatást szolgálják a sportösszefoglalók: a MAX4-en az ARENA4 és a MATCH4 sporteseményeinek legaktuálisabb történéseit is láthatják a nézők, a PDC Darts European Tour küzdelmeit pedig televízióban csak itt lehet majd követni.