A sikeres Formula-1-es fogadás titka

A sikeres Formula-1-es fogadás titka
credit: Clive Rose/Getty Images/Red Bull

A sikeres Formula-1-es fogadás titka


Az online sportfogadás hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Immár több sportfogadói oldal közül lehet választani annak megfelelően, hogy milyen sportágak érdekelnek minket, valamint milyen feltételeket biztosítanak ezek az irodák.

Minden tekintetben megtalálhatjuk a számításainkat. Az online sportfogadás egyik nagy előnye, hogy bárhol és bármikor megtehetjük tétjeinket, azaz nem vagyunk sem helyhez, sem időhöz kötve.

Mivel egy olyan területről van szó, amely folyamatosan fejlődik, így szélesedik a játékkínálat is, illetve növekszik az általános színvonal. Ezek az oldalak próbálnak egymással lépést tartani, hiszen az nem opció, hogy a fejlődésben bármelyikük is lemaradjon, mert könnyen potenciális játékosokat veszíthetnek.


A játékkínálat mindig fontos szempont

Amikor valaki sportfogadói irodát választ, majdnem mindig azzal kezdi, hogy tüzetesen átvizsgálja a játékkínálatot. Erre főképpen akkor van szükség, ha olyan sportágak érdekelnek minket, amelyek Magyarországon még ritkák és nem annyira közkedveltek.

Természetesen a labdarúgás és a Forma-1 bármelyik sportfogadó iroda, így példának okáért a bet365 magyar oldalának játékkínálatában is fellelhető. Nem véletlenül, hiszen a Forma-1 hazánkban, csakúgy, mint a nemzetközi játéktéren különösen populáris.

Már évtizedek óta töretlenül ott van az élvonalban, ha olyan sportágról van szó, amelyet nagyon szívesen nézünk. A vasárnap délutáni futamok közvetítése sok család életében egy örök program, amelyre leginkább a férfiak szakítanak szívesen időt.

A Forma-1-es versenyeken belül többféle fogadást tehetünk. Lehet fogadni a nagydíj nyertesére, egy adott pilóta vagy csapat győzelmére, de akár arra is, hogy melyik versenyző esik éppen ki.


Első lépések a Formula-1-es fogadások esetében

Nyilvánvalóan az egész folyamat azzal kezdődik, hogy először beregisztrálunk egy nekünk tetsző sportfogadó irodába, majd egyenlegünk feltöltése után megtehetjük első tétjeinket.

Na, de hogyan, ha teljesen kezdők vagyunk? Ezután érdemes információkat és széles körű ismereteket gyűjtenünk az adott sportágról. Ebben az esetben a Forma-1-es világ kiemelkedő szereplőiről és aktuális állapotukról. Fontos, hogy a szabadedzések időeredményeit ne vegyük készpénznek, hiszen ezek pont arra szolgálnak, hogy a mérnökök további beállításokat eszközöljenek a nagyobb siker érdekében.

Amire érdemes ilyenkor koncentrálni, az a pilóták akkori állapota. A Formula-1 egy összetett sport, ezért ha egy vezető rossz formában van, annak könnyen baleset lehet a vége.

Tehát az alapos megfigyelés a jó fogadás kulcsa is lehet. Az időmérők azért különösen lényegesek, mert ez alapján állítják fel a rajtsorrendet.

Ez mindig különösen mérvadó, de leginkább akkor, amikor olyan pályáról van szó, ahol alig lehet előzni, hiszen így törvényszerű, hogy aki kezdi a versenyt, nagy eséllyel meg is nyeri azt, hacsak nem történik valamilyen váratlan esemény.

Ez pedig a szerencsejáték egyik velejárója.


Ha nem akarunk sokat veszíteni

Könnyen elveszíthetjük a fogadási kedvünket, ha túl rövid idő alatt minden pénzünk odalesz.

Ezért ajánlatos keretünk jelentős részét olyanokra tenni, akik szinte teljes bizonyossággal nyerni fognak. A maradék pénz állhat rendelkezésünkre az igazi hazárdírozásra.

Nagy segítség, hogy az adatok, eredmények és részidők precízen rögzítésre kerülnek, így rendelkezésünkre állnak azok az információk, amelyek megalapozhatják a fogadás sikerét. A Forma-1 mint minden motorsport egyfajta szenvedély. Felfoghatjuk életformaként is.

Fontos tudni, hogy nem egyetlen megmérettetésről van szó, hanem általában egy egész idényről és ha valaki megtalálja a számításait ebben a versenysorozatban, valószínűleg nehezen hagy ki akár egy futamot is.