NASCAR: A Trackhouse hosszabbított Suarezzel, Chastain mélyen hallgat

NASCAR: A Trackhouse hosszabbított Suarezzel, Chastain mélyen hallgat
credit: Meg Oliphant/Getty/NASCAR MediaA Trackhouse Racing hivatalosan bejelentette, hogy több évre meghosszabbította Daniel Suarez szerződését.

A mexikói versenyző a csapat 2021-es NASCAR Cup-debütálása óta vezeti a 99-es Chevyt. Tavaly Sonomán megszerezte legelső győzelmét, a rájátszásban pedig a top 12-es szakaszig jutott, miután egy szervóhiba a charlotte-i rovalon végképp pontot tett menetelése végére.

Ennek révén be kellett érnie az összetett tizenegyedik helyével.

„Mindenki a Trackhouse Racingnél elégedett Daniel teljesítményével és profizmusával a pályán, valamint azon kívül is” – idézi a gárda sajtóközleménye a társtulajdonos, Justin Marks szavait.

„Megfelelt valamennyi elvárásunknak és alig várjuk a közös jövőnket. A java csak most jön.”

A csapat másik, 1-es számmal jelölt autóját terelgető Ross Chastain szerződése az idei év végén jár le. A 2022-es szezont másodikként zárt floridai jövője jelenleg a levegőben lóg, aminek kapcsán a Daytona 500 szerdai médianapján csak annyit mondott, hogy nincs mit mondania.

Az utóbbi hónapokban számos pletyka keringett arról, hogy más alakulatok is élének érdeklődnek a szolgálatai iránt. Közéjük tartozik az a Stewart-Haas Racing is, amelynek #4 Fordja az idény végén megüresedik Kevin Harvick visszavonulása miatt.