„Te voltál a legjobb barátom” – Imádott kutyáját is elvesztette Ty Gibbs

“Te voltál a legjobb barátom” – Imádott kutyáját is elvesztette Ty Gibbs
credit: credit: Jared C. Tilton/Getty/NASCAR MediaElképzelhetetlenül nehéz időszakot él át Ty Gibbs.

A Joe Gibbs Racing teljes szezonos NASCAR Cup-újonca novemberben vesztette el édesapját, mindössze néhány órával azt követően, hogy megnyerte az Xfinity Series bajnoki címét.

A JGR-nél társtulajdonosként és operatív igazgatóként jegyzett Coy Gibbset 49 évesen, álmában érte a halál. A tragédia okát nem hozták nyilvánosságra, a riporterek egy része pedig minden adandó alkalmat meg is ragadtott arra, hogy erről faggassa Ty-t, akit érthető módon rendkívül megviseltek a történtek.

Erre reagálva a február 5-ei Clash előtt a család kiadott egy sajtóközleményt, amiben diplomatikusan arra kérték a sajtót, hogy hagyják már őket végre békén.

A csapások ráadásul továbbra is rendületlenül jönnek.

A 20 éves tehetség Instagramján jelentette be, hogy elhunyt imádott kutyája.

„Kisfiam, Bronson” – kezdte sorait Ty.

„Annyira szerettünk. Ott voltál nekünk és szerettél bennünket, amikor a legnagyobb szükségünk volt rá. Annyra kedves és gondoskodó voltál. Mindig hiányozni fognak a közös séták, a játékok, autókázás, zenehallgatás és az, hogy mindig volt kivel eltöltenem az időt. Hiányozni fog, hogy amikor hazajöttem mindig olyan izgatottan vártál.

Te voltál a legjobb barát, akit Isten csak adhatott nekem. Mellettem álltál a legkeményebb és legvidámabb pillanataimban. Hiányozni fognak a nyalogatásaid, az ugatásod. Köszönöm, hogy ennyire szeretted a családomat. Nagyon nehéz elképzelni, hogy már nem vagy itt többé. Köszönöm istennek azt az időt, amit veled tölthettem. Mindig is szeretni foglak Bronson fiam.”

Ennyi érzelmi megterhelés után remélhetőleg a most hétvégén esedékes Daytona 500-on, majd az azt követő többi versenyen lesz oka arra, hogy ismét jó kedve legyen.