Hamlin daytonai autóján szörnyülködik (és röhög) a NASCAR közössége

A fél NASCAR-internet Denny Hamlin Daytona 500-as autóján vihogA FOX NASCAR Race Hub című műsorában fedte fel autója Daytona 500-as dizájnját Denny Hamlin.

A Joe Gibbs Racing versenyzője jövő vasárnap immár tizennyolcadik alkalommal fog nekiiramodni a legendás viadal távjának, reményei szerint pedig sikerül negyedszerre is megnyernie.

A 11-es számú Toyota Camry főszponzora ezúttal is a FedEx lesz, amely Cup-karrierje kezdetétől fogva támogatja a floridai születésű – tehát hazai pályán versenyző – pilótát.

Ráadásként a szállítmányozási vállalat idén ünnepli működésének ötvenedik évfordulóját, aminek apropóján Hamlin gépe is új ruházatot kap.

A látvány azonban nem épp a várt fogadtatásra talált.

A 3D-s animáción mutatott Toyotán ugyanis végigfutnak a FedEx első arculatát jellemzett narancssárga-lila csíkok, amit látva a nézők rögtön kiszúrták, hogy a hátsó területen totálisan el vannak csúszva.

A bakira persze – ahogyan az lenni szokott – minden lehetséges közösségi platformon felhívták a figyelmet, miközben Hamlin rajongói kezeiket összekulcsolva remélik, hogy a valós autó Daytonán nem így fog pályára hajtani.

A sztori eddigi topkommentje pedig ez:

„Hátul azok a csíkok kábé olyan közel vannak egymáshoz, mint egy FedEx-csomag a tervezett kézbesítési dátumához.”